28 Authentic

Location: Greece, Vlora
Citizenship: Albania
Offline
  • No political activity

  • No group activity

  • Press director

    Tellall
Friends (0)
view all

About me

“Unë, ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, betohem se do të luftoj për çlirimin e tokave shqiptare dhe bashkimin e tyre. Do të jem përherë ushtar besnik, luftëtar i denjë i lirisë, vigjilent, guximtar dhe i diciplinuar.BETOHEM

Achievements

6
3
0
0
0
0
18
6
0
0
0
0
0
0
0

Military Attributes

Strength 4,671.00
Military Rank Field Marshal 41,714,982 / 43,000,000
Experience Level 28 18,329 / 20,000
Intelligence 1.00
Navy Rank Recruit 0 / 15

True Patriot

Damage

307,533,363 for

Progress:
307,533,363 / 50,000

True Ally

Damage

109,067,861

Progress:
109,067,861 / 50,000

True Revolutionary

Damage

0

Progress:
0 / 50,000

Sea Legend

Damage

0

Progress:
0 / 50,000