Coffee and Cigarettes

zeph - Newspaper from Romania -

Published in Romania - Political debates and analysis - 21 May 2016 00:50 - 9

BattleHero ne anunta in articolul sau despre intelegerea dintre eRo si eMoldova.

Imediat dupa anuntarea acestui NAP, Sisk, membru al congresului, propune o lege de donatie din trezorerie de 800 g catre Exxe, actualul CP. Exxe anunta pe chat sa votam cu da legea, banii urmand sa fie folositi pentru acoperirea cheltuielilor intelegerii cu eMoldova, iar ce ramane va fi returnat in trezorerie. In acelasi timp, pe chat, BattleHero declara ca este nevoie doar de 270g pentru spital si chirie si este treaba congresului daca voteaza da la actuala lege de donatie sau propune alta care sa corespunda sumelor vehiculate in articolul sau. 

In acelasi timp, legea de DOW pe Moldova este in plina desfasurare, urmand sa treaca fara probleme.

In conditiile in care nimeni nu a anuntat nimic oficial - chat-ul nefiind un canal de comunicare pentru astfel de decizii, nu este normal ca 800g sa plece din trezorerie, urmand sa vedem noi ce facem si cat cheltuim si sa returnam ce-o mai ramane. Pentru cei care nu au votat inca, recomandarea mea este sa se voteze NU actuala lege de donatie si sa astepte comunicatul oficial de donatie si propunerea de lege respectiva. 

In rest, numai de bine!

Support

Comments (9)

de acord.
Am impresia că a fost o lege dată la mişto, şi nu e nimic surprinzător având în vedere cine a dat legea. Și mai simpatică e însă atitudinea: dacă vreți să treacă legea, treaba voastră Smile Din păcate, am fost nevoit să votez cu NU.
perfect de acord.
o7
Spanzurati-l pe Sisk !! Ardeti-l pe RUG !! Quentin, am fost ironic cand am spus: daca vreti sa treaca legea,treaba voastra ! Erau 4 de Da si 2 NU(1 al meu) cand am scris asta, cand trebuia sa votati cu DA o lege esentiala nu o faceati,acum cand nu e nevoie..votati cu da, de asta eram ironic. Eu am spus clar 270g, daca Sisk o ia ca pe o gluma legea nu mai tine de mine , tine de congressSmile
BH, nu era locl de ironie cand Exxe spune votati DA la legea respectiva si nu apare nici o alta informatie oficiala
cu glumele astea proaste, macar aveti timp sa faceti publica IN ZIAR intentia de a scoate bani din trezorerie si sa explicati de ce, deoarece acum nu mai sunt suficienti pentru a da o noua legea pana nu este cea in curs respinsa.
Super, BH! Un congresman dă legea, CP-ul cere să se voteze, PM-ul zice: votați legea dacă vreți, dacă nu dați alta. Iornic sau nu, ideea e că toată treaba PARE să fie făcută complet la mișto și dacă pică niște gold în plus, nu strică. Cu astfel de miștocăreli, mulți s-ar putea să voteze automat împotrivă oricăror bani scoși pentru absolut orice. Apoi o să vă plângeți că oamenii refuză să voteze legi de donație care chiar vor fi în folosul comunității (așa cum a fost și cu legea asta https://www.erevollution.com/ro/country/law/55/Romania/5539)
Nu inteleg de ce ma acuzati de mine, am ironizat doar faptul ca votati cu da CAND NU TREBUIE. Am spus: Votati legea daca vreti cand era deja 4-1, am facut eu 4-2, legea parea sa fie acceptata fara un motiv intemeiat.