State of Exit

doOb - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Battle orders - 18 Feb 2016 09:23 - 5

Ovom prilikom zeleo bih da se izvinim pre svega igracima koje sam cimao na mobilne telefone kasno sinoc posle ponoci, zbog igre, a potom i ostalim gradjanima eRevollution Srbije sto sam malo licno shvatio, i puno emocija uneo u napore da Srbija ne posrne do dna ka kojem smo krenuli skoro od prvog dana. 

Izvinjavam se sto sam procenio da sam ja najbolji covek da nas povedem u ovom trenutku, i sto sam svoj licni novac i golde Crne Gore zrtvovao za danasnje pokretanje ustanka, i kupovinu 70 000 energije za 2 planirana udara, jer ono sto sam dobio od predsednika Nevera i njegove vlade nije bilo dovoljno ni za pola udara. 

Zahvaljujem se trezvenim kongresmenima koji su svojim glasovima, iako u manjini, sprecili ovaj ludacki pokusaj da dodjem na vlast u Srbiji. Obecavam, nece se ponoviti.

Udar koji sam zakazao veceras,  21 sat #srb.vojska ,odrzacu obecanje, samo iz zahvalnosti komandantima jedinica koji su imali razumevanja za moje zle ciljeve da nas u ovoj igri vratim na staze slave i reputaciju, kakvu kao gameri imamo. 

Vidimo se na udaru, i srdacan pozdrav do neke bezazlenije teme na kojoj cu skupljati votove.

S postovanjem,

Crnip.s. Svi kojima i dalje trebaju goldi da se presele u Beograd, mogu mi se obratiti porukom ;)

Support

Comments (5)

zli crnac, salji da se selim Laugh
Kao i u RL, ne zaslužujemo bolje.
jad i beda
10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1... HAPPY NO SERBIA!!!!! I want to apply for a Serbian CS: http://www.erevollution.com/en/article/2745 p.s. - samo zafrkancija, da dežurni odmah ne skoče s pljuvačinama Smile
di su moji goldi da se mogu preselit u Beograd ? ... posla san ti poruku I nisi mi nista odgovorija