Corleone News

Published in Albania - First steps in eRevollution - 17 Feb 2016 05:34 - 1

Pershendetje Qytetar te Nderuar Shqipetar.

-Sonte Dua te ju tregoj per lojtaret e rinje se si luhet kjo loje strategjike.Ju lutem Beni keto per me pas akont te fuqishem dhe te pasur me golde etj.
Se Pari:

1.Hyn My Buildings,Mandej Workout Area dhe ben training(Workout).Mandej ty te duhet dhe ta bosh upgrade TG nevojitet shume. http://prntscr.com/a4f34a

2.Hyn Perseri ne My Building e ke Companies,Hyn Tek nje pune dmth tek fabrikat shteterore qe i mban a hercag,Mandej Punon ne fabrikat shteterore dhe tek kompanite e tuaja. http://prntscr.com/a4f4ah

3.Hyn Perseri tek My Buildings dhe e ke Storage,Aty ke gjithqka qe te japin misionet apo lojtaret qe te bejn donate.Dhe Sigurisht per te produkte ne market. http://prntscr.com/a4f51r

4.Luftrat.Luftrat eshte mire qe gjdo njeri te lufton per Shqiperine apo Aleancen qe kemi.Si te dijm ku te luftojm!? Ne Se Pari duhet te hyjm ne Njesi Ushtarake qe eshte tek Community.Mandej Hyn Home(Kryefaqja) dhe lufton ne Do e Military Unit. http://prntscr.com/a4f5yi

5.Marketi.Marketi mundesh te blesh produkte,por per fat te keq nuk kemi shume produkte ne market. http://prntscr.com/a4f6ut

6.Monetary Trading.Kjo eshte mundesh te blesh golde nga cc ose e kunderta te blesh cc nga goldet. http://prntscr.com/a4f7oc

7.Country.Shteti nevojitet per te shikuar politiken,ekonomine,taksat,administration etj. http://prntscr.com/a4f8vn

8.Party Page.Partia nevojitet per te hyre si CP,kongres apo kryetar partie. http://prntscr.com/a4f9pl

Support

Comments (1)

V