Crni leptir

Obracanje

Published in Serbia - Financial analysis - 18 Apr 2017 11:38 - 12

Dragi građani,
 
Prije svega, izvinjavam se što ste dugo čekali ovaj članak. U par redova ću prikazati izvještaj sa prethodnih popusta, a tiče se povraćaja novca.
 
Ukupno golda *(govorimo o igračima koji su popunili anketu itražili refund)  koji su uloženi u firme  je 32.623,75, od čega je refundirano 2.533,34, dok je prihod države po osnovu 2% od uložene sume 675,11 golda. Ono zbog čega se ova suma razlikuje od iznosa koji ćete matematički dobiti jeste donacija državi igrača TopSecret, kome se, ovom prilikom,  još jednom zahvaljujem.
Takođe, hvala i mnogima koji  su se odlučili da ne traže povraćaj golda od države.

Druga stvar na koju ne mogu a da se ne osvrnem jeste da je,kao i posle svakih  popusta, došlo do promjenana tržištu, mnogo igrača je izgradilo dosta novih firmi, i kao posledica, došlo je do povećane ponude rada. Neminovno, dolazi do problema sa platama. Dakle, što se tiče novonastale situacije na tržištu rada, najljepše bih vas sve zamolila da se dogovorite oko cijena. Trenutna dešavanja ne idu u korist nikome. Mišljenja sam da država ne treba da se miješa, niti vidim način na koji mogu da vas ograničim, osim da pokupim sve radnike za neku astronomsku platu, čemu opet, ne vidim poentu. Iskreno se nadam da ste dovoljno zreli, razumni i civilizovani da se možete dogovoriti oko takve stvari.

PS Subujte novine

Hvala na pažnji,
DT

Support

thekrekcDeki ZemunDeki ZemunDeki ZemunDeki ZemunDeki ZemunDeki ZemunDeki ZemunDeki Zemun

Comments (12)

o7
o7
Samo 675g Surprised Kad sam ja vodio bilo je 3992g Laugh
Dogovor je bio na 220 ali uvek se nadje neki mravojed...
nazalost uvijek ce biti neko ko digne platu... o7 subbed
o7
Pricamo samo o ljudima koji su tražili povrat Piko.
Svi poslodavci znaju da sam sam se cimao oko toga da budemo slozni oko plata, i da svi u Srbiji imaju jednake mogućnosti da dobiju nekoga radnika. Nemam više živaca ni vremena za ove stvari iskreno, pa ko bude sredio plate neka me cima, ja ću uvjek ispoštovati dogovor kao čovjek. Sve i kad se nadje neko ko podigne platu, jednostavno podignete svojim radnicima platu za toliko, i iskulirate lika koji ne moze da ispostuje dogovor. Moze i da se javno poziva da se ne radi kod takvih ljudi, jer ovo samo unosi nemire medju nama, a jednakost je zlato svakoga drustva, ako je moguće sprovesti.
Piko brt ako si zaradio 4k golda od povrata ja pojedem telefon odmah :-)
ne mozete tako vjestacki drzati platu Laugh brate ajde da ih mjerite ko od kapitalista ima vise LaughD
Sta je ovo braco, clanak i uglavnom svi komentari na ijekavici, alo e, zar smo dotle dosli da nas vode brdjani?
o7