Glasnik Srpske Legije

Published in Serbia - Warfare analysis - 11 Feb 2016 16:15 - 18

                        http://s10.postimg.org/98vyj76l5/Baner.png
Поздрав свима,

Већ првог дана ове игре, 11 легионара је направило налоге са циљем да се формира Српска Легија. То смо веома брзо успјели, већ другог дана смо основали јединицу. 12. јануар ће се памтити као дан кад је основана Српска Легија!

Одмах на почетку смо почели са организовањем и помагањем нашим члановима. Како је вријеме одмицало, број чланова је све више растао. Данас бројимо око 90 чланова, а од тога је десетак пуноправних који уживају сва права и привилегије које ова јединица нуди. За сад то није много, али мора се од нечега кренути. Тренутно нам је главни приоритет да скупимо злато како би почели оружје да производимо. Можемо очекивати да ћемо кроз мјесец дана већ имати фабрике које ће производити хеликоптере.

Оно што нас тренутно краси је велика активност, што команде, што самих војника. Један од наших приоритета је добра комуникација између команде и војника. Трудимо се да свакодневно ажурирамо дневно наређење, а и војници бивају обавјештени за сваки удар који организује држава. Они који присуствују ударима знају да је наша команда увијек присутна и спремна промјенити дневно наређење уколико се за то укаже потреба. Такође, морам да се похвалим великом активношћу легионара на ударима. Свакодневно нас десетак долази на окупљања и морам признати да полако прерастамо у једну озбиљну и јаку јединицу.

Тренутно вам је једина обавеза да носите аватар јединице. Изаберите један од ова 2:
1. Аватар
2. Аватар

                            http://s13.postimg.org/5tc5rju53/3a_XQg_BT.png

Уколико желите да будете члан Српске Легије, можете се учланити преко овог линка: http://www.erevollution.com/en/military-unit/7

С поштовањем,
командант Српске Легије

Support

CoaJNA

Comments (18)

Легионар до смрти о7
Легионар до смрти о7
СРПСКИ ТЕНК ИЗНАД МЕНЕ! ЖИВЕЛИ ЛЕГИОНАРИ!
pff kad vidim ovo pitam se kakav sam ja clan Laugh mada nisam ni pitao
o7
Легионар до смрти о7
o7
o7
o7
o7
O7
o7
Odlican clanak.Ja sam nova clanica SRPSKE LEGIJE o7
ajde, ne brukaj se. ne znas poslati link do kanala...
Здраво били браћо Легионари о7
o/
o7
o7