Маквиштанац

Published in Serbia - Political debates and analysis - 22 Jan 2016 14:22 - 17

 http://i.imgur.com/9tezNAP.png

Министарство Информисања еСрбије


Као прво хтео бих да се извиним грађанима еСрбије што до сада нису имали информација од Министарства Информисања. Нова игра, нове функције, полако улазимо у форму. Надам се да разумете и једно велико ХВАЛА на разумевању.  

http://i.imgur.com/9tezNAP.png

Министарство Информисања чине моја маленкост Срђан М и помоћник Црвени Лав. Потрудићемо се да Вас што више обавештавамо о потезима наше Владе и Конгреса, ратовима који води наша земља али и алијансама, новим савезницима, законима...

Наша земља тренутно броји 877 грађана. Председник еСрбије је WhiskasKhalifa његово прво обраћање грађанима можете прочитати овде.

Први Министар је Marsupilami, Министар одбране the_passenger, Министар иностраних послова BATASHA, Гувернер је Black Knight.

http://i.imgur.com/9tezNAP.png

Mutual Protection Pacts је потписан са; Кином, Македонијом, Аргентином, Саудиском Арабиом, Бугарском, Румунијом, Кубом, Русијом, Чешком, Венецуелом, Шпанијом, Норвешком, Колумбијом, Ираном, Шведском, Мексиком, Индонезијом, Новим Зеландом, Мађарском и Великом Британијом.

Natural Enemy је Албанија.

http://i.imgur.com/9tezNAP.png
Порука нашим грађанима од KrstaVB  је; Људи који производе храну и наоружање а продају га на еСрпском тржишту нема ме контактирају преко поруке држава жели да направи један план.  
O чему се ради можете прочитати ОВДЕ 

http://i.imgur.com/9tezNAP.png

Толико за сада од Вашег Министарства Информисања. Ваша питања и примедбе, неке додатке које би сте желели да објавимо можете нам слободно послати. Јер смо сви ту за СРБИЈУ.


Srdja
n M и Crveni Lav

Support

Comments (17)

o/ v
v sub - imas
o/ ekipa snova ;-)
o/
o/
o7
o7
како се сели?
BJRM сигурно нема да пука за вас
o7
o7
@strahinjic ides na My country pa izaberes Srbiju onda udjes u neku slobodnu regiju i cim udjes u tu regiju videces opciju TRAVEL i to kosta 0.4 golda Smile
s500 v37 http://www.erevollution.com/en/newspaper/893
v sub već imaš
s 522 v48
Саудијска Арабија да напишете како треба у тексту, а не да са нама терате шегу и хајдете људи овамо дизградимо империју о7
Lijepa vremena o/