Feral Tribune

niksap - Newspaper from Croatia -

Published in Croatia - Financial analysis - 19 Jan 2016 09:35 - 8

Kao što sam rekao da ću izvjestit o novčanoj transkaciji 3.000 HRK od jučer i 3.000 HRK od danas koje su prebačene na moj acc sa državne riznice. U nastavku prilažem screen shotove tijeka novca. Jedna napomena. Buudći da ne mogu staviti pa kupiti na MM uzeo sam 100 HRK a za uzvrat donirao 10 G u državnu riznicu što je x 2 od stvarne cijene. Slijede screen shotovi.


http://i.imgur.com/IHcSphc.jpg

To su novci trenutno na MM.

http://i.imgur.com/jrVs3yJ.jpg


Jučerašnji tijek prodaje novca kreće od predzadnjeg reda prema prvom a u slijedećem SS se preklapa prvi red sa zadnjim u slijedeći SS.


http://i.imgur.com/ShhhESv.jpg

Slijedeći SS je prije uplate Golda u državnu riznicu. Prvi SS stanje prije uplate a drugi nakon uplate.


http://i.imgur.com/H6KmUJK.jpg

Drugi


http://i.imgur.com/RswCap8.jpg

Napomena ukoliko vam treba HRK i želite pomoći eHrvatskoj onda molim da mijenjate golde za moju, odnosno državnu ponudu. Ipak MPP, Declare of War i napadi nisu besplatni. Svaki MPP, ukoliko ga mi iniciramo dođe 20 gloda, svaki Declare of War dođe 20 golda i svaki napad dođe 10 golda. Stoga ako želite imati ratove onda molim da mijenjate golde za moju,modnosno državnu ponudu jer se zarađeni goldi vraćaju u državnu riznicu.

Support

Comments (8)

predsjednik za 10 Wink
Svaka ti čast! Smile
Odlično, sve pohvale! Smile
Odlično o/
bravo - prijedlog, otvori google form i unutra unosi svaku transakciju, biti će ti preglednije, a možeš na kraju mjeseca i statistiku napraviti
vote
bravo
brww prvi politicar koji za sad ne krade Laugh Wink ,inace, sve povhave Wink