Recenzió

Rothbart - Newspaper from Hungary -
Konga

Published in Hungary - Political debates and analysis - 16 Jun 2016 04:09 - 15

You have been elected as a congress member for your country. You can now propose laws for your country from the congress page of your country.
Medal and 5 Gold was added to your account as a reward.

Jelentkeztem kongába, hogy meglegyen a létszám. Váltig hangoztattam, hogy legyek az utolsó, és ne is szavazzanak rám, de úgy nézett ki, hogy mindenki más bekerül, így rám is esett szavazat, és én is bekerültem. Az ezért kapott 5 aranyat (és a meghívómtól kapott +10%-át) átutaltam miafranceznek, hogy beépítse a végvárakba.

Így éreztem korrektnek, mert nagyon nem fogok megdolgozni ezért a pénzért, épp csak annyit akartam, hogy ne egy románkém, vagy egy üres szék legyen ott. Mindazonáltal az ölembe hullott hatalommal igyekszem felelősségteljesen bánni.

Support

Hi i am a simple multi

Comments (15)

igen kellemes, hogy itt nincs csrf
v
3
Grat, én próbáltam igazságosan a végén a szavazatommal jól bánni, de valaki kiesett volna aki már bent van ha rád szavazok, de úgy fest jól jártál Smile
o7
o7
Grat Smile
с
c
A meghívóddal csak okosan donatelj, mert ha jól tudom akkor vele tilos. Laugh Tiltás járhat utólag érte vagy vagyon elkobzás..
Vagy kötél általi halál.
a 10%-ot kapom csak vissza. az szerintem bele kell férjen a szabályokba. de szólok neki, nagy gebasz lenne ha póruljárna
vsc
25
Grat Smile