Feral Tribune

niksap - Newspaper from Croatia -

Published in Croatia - Political debates and analysis - 18 Jan 2016 12:10 - 31

http://i.imgur.com/G0wABR6.jpg


Poštovani eHrvatski puče,

obračam Vam se jer mi je skrenuta pozornost da bi bilo dobro pojasniti građanima razvijanje trenutne situacije.

Da počnemo od početka, Prvotna namjera je bila da se potpišu MPP sa određenim državama u našem okruženju kao što su eSrbija, eBugarska, eMakedonija da budemo kao neka osnova nekog budućeg Saveza. Međutim taj plan nije uspuio budući su se u eSrbiji pojavile dvije stranke sa podjednikim broj kongresmena od kojih je na kraju prevladala ona srpska radikalna strana te nije potpisan MPP iako je njihov CP bio za potpisivanje. Nakon toga okrenuli smo se potpisivanju MPP sa drugim
državama čisto da se osiguramo od eventualnog napada od strane eSrbije (mada to još uvijek nije isključeno kao opcija).

Drugi moj potez bio je stavljanje na printanje 3.000 HRK za 30 golda koje su nakon izglasavanja prebačene meni na acc te sam iste stavio na Monetary market po pristupačnom omjeru 1 HRK = 0,05 G da bi bilo kuna u opticaju radi nesmetane isplate zarađenih plaća i da se omogući kupovina proizvoda na domaćem tzržištu. Nakon prve tranše printanih kuna uslijedila je još jedna i mislim da će to za sada biti posljednja. Naravno svi goldi dobiveni ovom prodajom kuna na marketu će biti dostavljeni u riznicu eHrvatske o čemu ću napraviti screen shot kao dokaz.

Treći potez bio je napad na eSloveniju radi prolaska do eAustrije gdje bi trebali sakupiti većinu resursa koji nam nedostaju. Tako da smo prvi dan bez otpora zauzeli eSlovensko Prekmurje da bi u međuvremenu vidjeli da eMađarska objavljuje rat eAustriji što bi nam onemogućilo mirno prikupljanje resursa. Pravodobnom intervencijom objavljen je rat eAustriji i par sati prije negoje eMađarska mogla napast eAustriju blokirali smo ih na njihovom jedinom izravnom putu u eAustriju napavši
Burgenland.

Do sada imamo potpisane MPP sa: eKina, eBugarska, eRepublic of Macedonia, eItalija, eGrčka, eTajland, eKuba i eGruzija.
U fazi potpisivanja je MPP sa eAlbanija.

To bi ukratko bila retrospektiva događanja zadnjih dana.

S poštovanjem,

CP niksap

Support

Comments (31)

o7
odličan članak
Kratko, sažeto i informtivno! Smile
Zašto MPP sa Albanijom ? Sa time smo si zatvorili svaku opciju saveza sa srbima nećemo valjda ovdje gledati suludi rat sa srbima!Ovi iz radikalne stranke su sve kozojebači neće oni dugo samo admin to treba "počistiti".
o7
Moje mišljenje je: 1) Žestok protivnik saveza sa eSrbijom, nemam ništa protiv pakta o nenapadanju, vjerojatno bi bilo bolje i za nas i za njih da ne dođe do direktnog sukoba. 2) Izdavanje novaca - svakako potrebno zbog kroničnog nedostatka valute u igrici. 3) Napad na eSloveniju i eAustriju je dobra ideja kao i generalno širenje na zapad jer koliko vidim tamo nema ozbiljnih protivnika a ima "lakih bonusa". 4) MPPovi - trenutni su ok. Mislim da se svakako treba bazirati na eUkrajinu i eTursku, obje zemlje mi se čine kao prirodni ehrvatski saveznici. U onoj drugoj igri postoje već vrlo dobri međusobni odnosi (puno istih igrača igra obje igre).
izdavanje novca*
o/
v+s
Odlicno, sve mi se svida, bravo na pravodobnim reakcijama, idemo izgraditi eDomovinu Smile
postaje bit zanimljivo! Laugh
nemojte samo kupovat balističke rakete (makar vam ih i davali) i srbija se nece morat naoruzavat! jednostavno i ucinkovito! vec cemo se gradit dobre susjedsko i zajednicke gospodarske ciljeve! hvala ode radit!
o7 MPP Turska!!!!!!!!!!!!!
super
ajde bar nije slicno onaj drugoj igri
o7
hehe... jel' ste spremili kofere za put u Indiju?
hahaha nije prošo MPP
DAJTE NEKI IRC
o7
Nisu krivi ovi iz Stranke nego CP, kao CP i strateg i osoba je okej dečko ali komunikacija mu je nula. Nije objavio nikakav predlog, niti objasnio šta i zašto radi. ni kakvi su mu ciljevi. Od Ministarstva nije bilo nikakvih članaka i nikakvih dogovora. u našoj vladi otprilike radi ko šta hoće. Eto iz prve ruke od čoveka u trenutnoj vladi revSrbije. Prve dve poruke mi je CP i ignorisao dok nisam pitao zašto je prebacivao neke golde jednoj osobi jer sam sumnjao da je multi e tad mi se javio da se objasni ovako ništa.. Verovatno ne bismo odbili MPP da nije bilo glasajte šta oćete već neke taktike, pratio sam eSrb i eHrv ratove u erepu i jedino dobro od toga je što se rumunima pune računi u švajcarskoj od naših ratova a kad bi napravili savez na eRepu uzeli bi ceo svet, tako da. Bilo bi dobro od starta na novoj igrici krenuti zajedno, istim putem i potamaniti ostalu gamad, poz o7 !
dobar početak! u jednoj drugoj igri koja je bye bye smo ovako predvidjeli sami početak izgradnje zemlje: http://postimg.org/gallery/16lkf8682/
Веома занимљиво Wink
ZDS
Black Knight +1
"ona srpska radikalna strana" XD
a koja je to ta crna Radikalna strana
Fcukurmum
Ajde nek je sa srecom, pozdrav iz Venezuele Smile
Zanimljiv clanak. Prvo nije "Srpska Radikalna Stranka" vec Stranka Srpskih Senki. Zasto smo glasali protiv MPP-a? Pa zato sto nije nikome javljeno sta se dogovara i koji su planovi. Kao sto ste ili si mogao videti oborili smo NE-zakon po dobijanju informacija. Mi nikoga ne sabotiramo, vec cekamo da nam se izlozi plan. Kao sto je rekao #Black Kinght nas CP je super lik, ali je pocetna komunikacija bila jako losa. A iz predjasnjih iskustava u eRepu normalno da smo odbili MPP. Takodje se slazem sa #Black Kinght-om oko toga da Srbija i Hrvatska ne dobijaju nista ratovanjem izmedju sebe, vec sve dobija Rumunija mi samo gubimo u eRepu bar. Saradnja nikada nije iskljucena. Sta vlada bude odlucila i pritom obrazlozila u daljem toku meseca, ako je plan dobar naravno da cemo ga prihvatiti.
What is this all about? or The Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe, and Everything (eRevolution version) http://www.erevollution.com/en/article/1031