ALBANIAN GREEN NEWSPAPER

CP Fillimi

Published in Albania - Political debates and analysis - 18 Jan 2016 10:05 - 4

Pershendetje eRevolucionar Shqiptar

Me kete artikull do te bej nje permbledhje te puneve dhe do ti prezentoj planet e qeveris.

Zgjedhjet 


Sic e dini nuk aritem qe te kemi  kandidat per CP ne ditet e zgjedhjeve per CP por kete e aritem vetem nje dit mbas asaj saktesisht ne diten e zgjedhjeve per deputet ku me ligj propozum CP-ne per kete muaj pra qeveria e ketij muaji do jet 

Kryetar : JetonGrenMan
Kryeminister : TheGunners
Minister i punve te jashtme : a herceg(erjoli
Minister i punve te mbrendshme : JurgenRukja007
Governor : Whitedevil(graniti)
Minister i edukimit : TheKing (kosova)

Alenacat 

Gjat ketyre diteve jemi perkujdesur qe te nenshkruajm mpp me shtetet qe i kemi mike ne jeten reale poashtu qe kemi pasur dhe kemi bashkpunim edhe ne loja tjera pra gjat ketij muaji do ti kemi aleat :Turkin,Kroacin,Bosnen,Greqin,USA,Ukrainen,Gruzin,Italin dhe nuk perjashtohet qe te bejme mpp edhe me ndonje shtet tjeter ne ditet ne vazhdim. 

Training War 

Jemi duke u perkujdesur qe ne ditet ne vazhdim te kemi nje luft training ku do te morim bh dhe tp por ju luftemi kryeni do-ne edhe ruani energy bars edhe bazokat per luftat serioze.


Statistikat 


Qeveria e ketij muaji kemi pregaditur nje aplikacion qe ju ftoj ta plotesoni te gjithe per te shikuar sa shqiptar jemi aktiv ne loje edhe si i kemi punet me kampet e trajnimit 

http:// .com/AplikacionTG

Thesari 

Me goldet qe jan ne thesar te shtetit dhe me disa donacione private do te mundohemi ti bojm disa fabrika shtetrore te ushqimit dhe armeve qe te mundemi te ju ndihmojm atyre qe jan ne Mu-ne shtetrore dhe qe kan nevoje per ndihm.


Ju Faleminderit 
JetonGrenForce1  
Kryetar i eshqiperis 

Support

Comments (4)

GJ Laugh
o7
o/
duhet DalmatsS per CP...o/