Published in Republic of Macedonia (FYROM) - First steps in eRevollution - 12 Jan 2016 17:15 - 9

Здраво

Прва статија и како што прилега ке ви објаснам низ слики како што се работи во играва ( за играчите кои се послаби со англискиот јазик треба обавезно да ја прегледаат статијава )

Да почнеме :http://i.imgur.com/B9bcNLr.jpg
Прво и основно треба да најдете работа и да тренирате во вашите тренинг центри за да ја исполните дневната задача во играва.

http://i.imgur.com/HBXJlEJ.jpg
За да најдете работа треба да одите во My Places-> Companies или пак со кликање на My companies од првата слика ке ве доведе до овде.Со кликнување на Get a job автоматски серверот ке ве однесе до понудите на маркетот коишто се поставени од работодавците во играта коишто се во Македонија .

http://i.imgur.com/epaVJBU.jpg
Со кликнување на Apply се вработувате во фирмата за одредена сума на пари ( МКД ) за којашто ке работите.

http://i.imgur.com/y8F81wh.jpg
Потоа одите на My Places -> Comapnies и ке ви се појави исто како оваа слика.За да работите за плата кликнувате на Work.

Истотака админите на оваа игра воведоа правило да секој играч којшто си има свои фирми да може да си работи самиот тој во истите фирми.Тоа ке го сторите со штиклирање на квадратчето Work As Manager.Потоа кликнувате на Start production.
http://i.imgur.com/1UOg87k.jpg
Следно нешто кое што не треба да го заборавите е да тренирате со тоа се добива СИЛА која го покачува вашиот удар во битките во кои ке се борите/ме во иднина за Македонија или пак за нашите сојузници ( сега засега немаме сојузници )
Повторно одиме на My Places -> Training grounds ,а тоа би изгледало вака 
http://i.imgur.com/nYI4bBZ.jpg
Со кликнување на Train добивате +5 Сила дневно ,но може и тренинг центарот да се покачи се до ниво 4.Каде ке ви дава повеќе сила секој ден.По ова вие ги извршиве основните дневни задачи зададени од играта и можете да си ја подигнете вашата награда вака :http://i.imgur.com/DI5XGJW.jpg


Тоа е се за оваа статија во иднина очекувајте новости за другите работи.
И би било добро да се направи Ризон канал на Македонија и таму да се собереме некој ден за да дискутираме за играва што понатаму затоа што заостануваме многу од другите земји коишто веќе имаат свои партии војски и компании.

Поздрав 
Кире

Support

Dzango IIIMRAVKARAVKA

Comments (9)

http://www.erevollution.com/en/newspaper/73 Sub please Smile
ехххххх кире бе уште од старт сериозно почињеш Laugh
мора синките да ги научиме
perfect!
revollution after 96 hours http://www.erevollution.com/en/article/286
Sub 67 & voted : http://www.erevollution.com/en/newspaper/177
Sub pls http://www.erevollution.com/en/newspaper/367
Vrati sub,brat
o7