PERSIA NEWS

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 17 Jan 2016 11:34 - 16

http://i65.pic.com/hu3q5v.png

Dragi gradjani nase voljene Srbije,

velika mi je cast da Vam se obratim i zahvalim na pruzanoj podrsci na predhodnim predsednickim izborima.

Verujem da ce eRevolucija uzimati vise maha kako vreme odmice i jedan od mojih prvih koraka u igri bice da svakog novog clana zajednice docekam i pruzim mu sansu da postane koristan clan nase zajednice.

Ne bih duzio previse i odmah bi presao na predstavljanje clanova vlade i njihovog plana.

http://i.imgur.com/9tezNAP.png

Ministarstvo spoljnih poslova: BATASHA

Ministarstvo spoljnih poslova je vec odradilo sjajan posao. Ostvaren je jaka veza i savez sa Rumunima, Makedoncima i Bugarima, a ujedno imacemo i MPPove sa drugim drzavama u kojima su uglavnom nasi ljudi. Pazljivo gledamo svaki MPP, vecina je pokrenuta samovoljno od strane kongresmena ili predsednika stranoh drzava tako da nemojte misliti da smo sa svima u savezu.

Ministarstvo odbranе:  the_penger  
Pomocnici:  Drcan Mali, KrstaVB

Ratni planovi vec postoje, pokrenut je zakon za rat protiv Bosne, a o ostalim ratnim planovima ne zelimo jos da izlazimo u javnost, nadam se da razumete zasto :) Takodje gledamo da svaki nas potez odgovara i savezu tako da Vas molimo za strpljenje.

Ministarstvo informisanja: Srdjan M
Pomocnici: Crveni Lav

Ovo ministarstvo ce se truditi da Vas obavestava sto je vise moguce o svakom potezu nase vlade i kongresmena, o promenama u igrici, a i o stanju u drzavi i u svetu.

Governor: Chamuga

Nas ministar je imao dosta iskustva sa raznim drugim igricama ovog tipa, tako da ocekujemo da ce uspeti da stabilizuje MM i da postavi neki balans izmedju golda i RSD. Takodje pokrenucemo i zakone za minimalne plate koja ce iznositi 5 RSD za pocetak, kao i WORK TAX koja je trenutno 5%, ali smanjicemo je na 3%. Sada nastaje problem, admini su nas obavestili da nece biti orgova i samim time jedini nacin da se stabilizuje MM jeste da drzavne pare se prebace na profil ministra ili nekog drugog igraca koji ce to redovno pratiti, ali necemo jos to da radimo jer trazimo neku drugu varijantu. Prioritet je za sada ova 2 zakona da se odrade i stabilizuje MM, a kasnije cemo videti kakvi porezi nam odgovaraju, naravno posto imamo vec neke ratne planove poksacemo prvo sto vise resursa da obazbedimo i poreze tek na kraju sredimo :)http://i.imgur.com/9tezNAP.png

Takodje molim kongresmene da ne stavljaju zakone na svoju ruku i da pri svakom novom zakonu prvo se obrate vladi ili meni u vezi toga kako da glasaju. Moramo biti slozni, jer svaki pocetak je tezak i nemojmo dozvoliti da glupim potezima unistimo nasu zajednicu.

Jos jednom Vas molim za strpljenje, radimo na tome da svima bude igrica jednaka i da se svi lepo provodimo. Za sada glavni prioritet je ekonomija i ostvarivanje MPPova.

Imamo tim ljudi koji su spremni da sve rade, ratne planove imamo, pravi se savez polako, ekonomija je glavna tema svakog dana, ali sve to mora ici lagano i postepeno. Samo moramo biti slozni i strpljivi, svaki pocetak je tezan, ali ako sve odradimo kako treba bice ovo jaka zajednica :)

CHAT JE #srb.rev na rizonu !!!

Iskreno Vas predsednik: WhiskasKhalifa

Support

SpecijalacSpecijalacSpecijalacSpecijalacSpecijalacSpecijalacSpecijalacSpecijalacSpecijalacSpecijalac

Comments (16)

Svaka cast !
DOLE VLADA!
o/
tek prodje stampa rsd i neko vec pokupova sav wep q5 sa marketa Laugh
o7
o7
o7
@mcmoox stampa je prosla ali ako nisi skontao donacija jos nije ni pokrenuta a kamoli izglasana ....
chamuga pa gde da se pokrene kad nema orgova ?
@mcmoox pitao sam admina u vezi Orgova, nece ni biti Orgova morace da se donira na privatni nalog pa preko tod naloga da se raspolazu novci ....nazalost i ja bi vise voleo da ima orgova pa tako da se radi
mozda da se vidi da li MU ima mogucnost da ide na MM i poseduje firme , pa da se napravi drzavni MU ... a nije moja konstatacija bila da se drzavne pare vec trose za wep vec se svi resavaju dinara i uzimaju robu , zna se da ce skociti cene Laugh
Malo je glupo sto nema orgova, ali nacice se neki nacin da se drzavne pare koriste.
KOMANDA NAPOLJE!
Dobra ekipa o7
Tutorial for New Citizens: http://www.erevollution.com/en/article/1328 Share it with your friends! SUB+VOTE I'll Sub back, just PM me.
Ajde za misiju malo Cheeky