Published in Republic of Macedonia (FYROM) - Social interactions and entertainment - 12 Jan 2016 14:38 - 1


Момци и девојки, како прв артикл решив да го напишам на македонски.

Како што можев да видам има многу играчи што претходно беа на ерепублик, така да мислам дека нема да има потреба да се направи туторијал за играва.

Сакам само на сите да ви посакам најпрво добра игра, многу забава, дружење и секако најважното Македонија овде да биде далеку поуспешна и посилна од еРепублик. 

Тоа беше се за сеа, се читаме понатаму штом излезе прва прилика и материјал за нов артикл.

Останете ми со здравје,

MakedonerSupport

Comments (1)

16 http://www.erevollution.com/en/article/286