Published in Republic of Macedonia (FYROM) - Battle orders - 17 Jan 2016 06:54 - 15

    http://oi43.pic.com/j5gxv8.jpg

    Здраво на сите и добредојдовте во оваа иста старо/нова заедница. Скоро сите се знаеме, сме се дружиле и ете продолжуваме да се дружиме. Како министер за одбрана сакам да ѓи замолам конгресмените да не пуштаат закони без претходна консултација со претседателот или со некој друг од владата.... Околу битките и селењето во други држави, вечер Хрватска ќе има војна со Словенија, и сите ќе може да пукате таму но пукајте само за ДО!!!. Но не се трошете многу, зошто веќе утре почнува нашата тренинг војна со Албанија, затоа следете наредби и не пукајте повеќе од доволно. За посериозна војна со нашите јузни троседи кој верувам дека сите ја сакате, ќе има се додека не се стекнат пријателства и распределби на сојузите кој се во тек на формирање.
    Во врска со надворешната политика се разговара секој ден со нови и веќе постоечки пријатели како што се Бугарија, Србија, Романија, Унгарија, Шпанија за создавање сојуз со истите кој благовремено ќе бидете известени.За подобра координација помеѓу нас влезете во воената единица  и партијата Обединета Македонија .
Гласајте ја статијата и претплатете се на весникот . 

о7 ПиФце

Support

SOADSOADSOADCandeTRTETTRTETTRTET

Comments (15)

МЗО - Прво обраќање - http://www.erevollution.com/en/article/754
o7
aj so lesno neka e ...xD o7
да биде
o7
o7
o7
777
"и претплатете се на весникот" na pifce mu fali media mogul xD
http://www.erevollution.com/en/newspaper/664 suubbb
o7
o7 i ako moze pomos so nesto Smile
Jaooo goodbear pa ti si ziv ^^
sub4sub http://www.erevollution.com/en/newspaper/320
V