ΜΜΕ e-greece (by Greek Gov)

10 - Published in Greece - First steps in eRevollution - 4 years ago

http://s20.postimg.org/qyvdl1zbx/2vtp9xl.pnghttp://s20.postimg.org/dj8cvlqu5/2gsefly.png

Σας παρουσιάζουμε το νέο μέσο επικοινωνίας που πλέον θα χρησιμοποιείται από την Ελληνική Κοινότητα για τις ενημερώσεις, το συντονισμό των μαχών, την παροχή συμβουλών στους νέους καθώς και ως μέσο ενημέρωσης και συζήτησης των βουλευτών.

Το discord είναι ένα μέσο επικοινωνίας, το οποίο παρέχει την δυνατότητα στον χρήστη να επικοινωνήσει μέσω του γραπτού ή προφορικού λόγου. Έτσι μπορεί να καλύψει τους φίλους του teamspeak καθώς και αυτούς του chat.

To πλεονέκτημα αυτού του προγράμματος επικοινωνίας είναι πως δεν χρειάζεται εγκατάσταση και μπορεί να ανοίξει απλά και γρήγορα μέσω του browser, αλλά μπορεί επίσης να γίνει και εγκατάσταση της εφαρμογής στον υπολογιστή σας, ανάλογα με την ευκολία και την επιθυμία του κάθε χρήστη.

Για να μπείτε στο πρόγραμμα πατήστε εδώ.

http://s20.postimg.org/qyvdl1zbx/2vtp9xl.pnghttp://s20.postimg.org/dj8cvlqu5/2gsefly.png

Παρακολούνται όσοι μπαίνουν στο πρόγραμμα να χρησιμοποιούν τα ονόματα που έχουν στο παιχνίδι και να γράφουν στο κανάλι υποδοχής για να αποκτούν πρόσβαση.
Επίσης να κάνετε register το όνομα χρήστη και να ενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας.

Σας περιμένουμε να τα πούμε και από κοντά και πέρα από τα όσα αφορούν το παιχνίδι να κουβεντιάσουμε και να περάσουμε όμορφα..

Εκ της ελληνικής κυβερνήσεως του eRevollution.

Support

JamesBondEl TarloBlak Fox

Comments (10)

v
v
v
Είσαι ΘΕΑ! ο69
v
ν
+1
o7
o7
.