Romania Mare

Published in Romania - Social interactions and entertainment - 16 Jan 2016 13:56 - 3

Okay, primul articol a fost generic pentru a lua acei 5 gold. Acesta fiind primul articol cu adevarat al acestui ziar tin sa ma descriu:

Prima oara cand am intrat pe eRepublik a fost pe 2.12.2011. Romania pe atunci era in tarile baltice si imi aduc aminte ca a ramas acolo o buna perioada de timp pana am fost fugariti. Nu am facut niciodata parte din GN ci am intrat direct intr-o UM numita atunci LR(Legiunea Romana) unde am fost instruit destul de bine zic eu insa si manipulat la fel ca orice boboc in jocul ala. Am intrat apoi in SP unde am strans cele mai multe prietenii. Am parasit SP-ul pentru a ajuta pe cineva cu o asa numita academie pentru D2. Am furnizat din fonduri proprii arme si food pentru cei 50 de soldati activi zilnic. Pe atunci aveam cum pentru ca economia inca mai mergea. Am parasit acea UM pentru a ma alatura SPP unde am strans de asemenea prietenii si unde am cunoscut oameni foarte de treaba care m-au ajutat fara sa-mi ceara in schimb ceva.

Pe plan politic am avut un mandat de presedinte de partid. Am plecat in Malaezia unde SPP-ul era la conducerea tarii si vroiam o medalie de congres insa m-am intors in tara mai devreme si am sarit peste acea medalie.

Scurta descrierea insa cu chestiile esentiale despre mine. Sa ne auzim cu bine!

o7

Support

Comments (3)

o7
s76 v4 http://www.erevollution.com/en/newspaper/893
S4V5 https://www.erevollution.com/en/newspaper/2766