[MoD-ALB] Njoftim

6 - Published in Albania - Battle orders - 4 years ago

http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/Ad75UwU.png
http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/UqKbBsq.png
Te nderuar qytetare sonte do te kemi nje beteje te rendesishme ne oren 21:00 ndaj armikut tone te perjetshem serbise.
Prandaj deshiroja tju lajmeroja qe te jeni te gjithe me energji full kur te filloje beteja.
Dhe ju lutemi shume te luftoni me arme ne menyre qe te arrijme demin maksimal.
http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/UqKbBsq.png
Per nje kordinim me te mire ju ftoj te bashkoheni te gjithe ne chat. Linku i chatit eshte: http:// /1W6AsAc 
http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/UqKbBsq.png
King of eAlbania aka A herceg o/

Support

king leonidasking leonidasking leonidasking leonidasking leonidasfirewall

Comments (6)

kk
As une
Kosova ??
gg
1
e