Published in Republic of Macedonia (FYROM) - Political debates and analysis - 16 Jan 2016 07:36 - 5

Поздрав момци и девојки,

Поминаа веќе неколку дена од почетокот на играта. 
Како за почеток имам еден предлог. На една друга игра слична на оваа после секои конгресменски избори, голдот добиен како резултат на медалот, го донираме во буџетот на државата.
Сметам дека тоа би можело да се пренесе и овде и да стане пракса секој месец. Има многу што би рекле дека за почеток тој 5 голд многу им значи, затоа еве првите три месеца тој износ нека биде 2.5 голд, по половина награда од секој, што за државата би значело многу.

Ви благодарам на сите, и се надевам дека ќе наидам на разбирање кај повеќето од вас а и дека ова ќе стане тема за дискусија.

Ве молам за шаут на артиклов за што повеќе играчи да го видат.

Makedoner

Support

CEPO

Comments (5)

Шаут http://www.erevollution.com/en/article/664 За Македонија!
160 голд е одлична сума со којашто македонија би можела да направи многу работи. Ми се свиѓа идејата
Секако е добра сума, посебно што е почеток на играта...
ideata ke se realizira od sledniot mesec
V