WINTER IS COMMING

Published in Albania - First steps in eRevollution - 18 May 2016 11:00 - 8


Si të bëhem anëtar i një Ushtrije (Military Unit) ?
- Për tu bërë anëtar i një MU (Military Unit) shko Community  Military Unit  zgjedh MU që dëshiron ti bashkohesh  pastaj klikon JOIN

Si të bëhem anetar i një Partije ?
- Për tu bërë anëtar i një Partije shko Community  My Party  zgjedh partinë që dëshiron ti bashkohesh  pastaj klikon JOIN

Edhe pse kam shum ushqim në storage pse nuk mund të ushqehem ?
- Për ta konsumuar ushqimin që keni në storage duhet pasur health.Per cdo 6minuta te grumbullohen 10 health ose ndryshe 1ff.


Si ti dergoj dikujt ushqim,armatim,gol apo para ?
- Për ti dërguar dikujt dicka,shkon tek profili i personit që dëshiron ti dërgosh pastaj në profilin e tij lartë në anën e djatht shef tri opsione. 1.Bëje shok, 2.Dërgo mesazh dhe 3.DONATE ( dërgo ) , klikon ikonën DONATE dhe pastaj zgjedh se cfarë dëshiron ti dërgosh dhe në cfarë sasie. Per te derguar dicka te nje person tjeter duhet te jesh adult citizen.

Pse nuk mund ti dergoj dikujt gold ?
- Për ti dërguar dikujt gold ti duhet  te jesh adult.

A mundem ti shëndrroj parate ne gold (dhe anasjelltas) ?
- Po mundesh.Shko tek Market  Monetary Market, mund të blesh gold me para , para me gold gjithashtu mund të vendosësh ofertë për të ur para ose gold.

Nëse marr ndonjëren nga medaljet,cfare përfitoj ?
- Cdo medalje (Achievement) që fiton merr 5 gold. (pervec true ally = 2.5 gold)

Nuk po mundem të pres cdo 5 orë për të mbushur health,a ja vlen të blej health me gold ?
- Jo nuk ja vlen asesi,ari gold duhet të ruhet vetëm për të rritur qendrat e trajnimit dhe fabrikat .

Cfare është kjo Energy Bar ?
- Energy Bar është sheqerkë që të jep 100 health pa harxhuar ushqim, mund ta përdorësh atëherë kur nuk ke health në dispozicion.

Si mund të fitoj Energy Bar ?
- Sa herë që përfundon Daily Order merr nga 1 Energy Bar si shpërblim.Energy Bar të japin disa misione të caktuara si shpërblim,gjithashtu sa here qe kalon gradat ushtarake fiton nga 1 EB.

Cfarë është Daily Order ?
- Daily Order është urdhëri që jepet nga drejtuesit e MU-së për të luftuar në një luftë të caktuar.Për ta përfunduar me sukses Daily Order ti duhet ti mposhtësh 25 armiq dhe si shpërblim merr 1 Energy Bar dhe një Bazooka.

Cfarë është Bazooka dhe ku mund ta gjej ?
- Me një bazooka mund të bësh tri gjuajte dhe secila gjuajtje llogaritet 10000 demage.Bazooka mund ta fitosh kur përfundon Daily Order  dhe kur të nevoitet nëse ke të 5-tat pjesë të bazookave mund ta krijosh.

A mund të ndryshoj emrin në lojë ?
- Emrin në lojë mund ta ndryshosh vetëm nëse e nderron me gold te "Edit Profile".  50 gold per cdo here .


Dua ta ndryshoj lokacionin,si bëhet kjo ?
- Shkon tek profile yt, pastaj tek lokacioni vendos se në cillin shtet dëshiron të shkosh dhe në cillin regjion të atij shteti.

Dua te ftoj disa shokë në lojë,a kam ndonje përfitim nga kjo ?
- Po.Për secilin shok që fton në lojë ti fiton 10% të goldit që ata fitojnë gjatë karrierës së tyre në lojë.

Support

Solar Dragon

Comments (8)

V+S! Besoj kjo i ndihmon shum lojtaret e rinj. o7
vote! shpresoj qe e lexojn se vetem po pyesin si luhet pa u mundu pak Laugh
good vetem se duhet ti besh edit
Ketu energy bar = energy drink
07
v
v
v