The Voice Of Rebel

Vladika - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Political debates and analysis - 16 May 2016 19:39 - 12

Poštovani gradjani eSrbije,

nije zalud ona narodna - Samo sloga Srbina spašava. Nesloga i nepoštovanja vojnih naredbi, datih od strane Predsjednika i MoD-a eSrbije, doveli su nas u situaciju u kojoj se sada nalazimo. Prije nekoliko dana sve Srpske vojne jedinice su dobile obaviještenje da su glavni prioriteti Francuska i Albanski RW a da se sve ostale bitke zanemare. I pored toga jasnog naredjenja, taj dan prije podne, SSF je imao organizovan udar za saveznike. Poslije podne, više pripadnika Srpske Legije je udaralo za Jermeniju. Više pripadnika PSR-a je udaralo u RW-u Grčke. Pojedninci nisu htjeli da ispoštuju naredjenja svojih vojnih jedinica jer im komandanti nisu poslali oružje.  Rezultat svega ovoga je jedva dobijena bitka protiv Francuske i to pored našeg Q5 DS-a i početak oslobadjanja Albanije. Slično je bilo i sledećeg dana, kada je jasno rečeno da je isključivi prioritet Albanija i samo Albanija. Toga dana smo izgubili obije bitke protiv njih. MPP bitku zbog njihovog Q5 DS-a i zanemarljive pomoći saveza, osim eMakedonije koja je još jednom pokazala da je naš najbolji saveznik. Hvala eMakedoniji na svemu. Albanski RW smo izgubili zbog nepoštovanja naredjenja jer je potpuno suprotno prioritetu i naredjenju, toga dana ispucano preko 70 miliona štete od strane Srpskih igrača u Grčkom RW-u. Nikoga direktno ne krivim jer smo svi zajedno krivi. Da smo svi ispoštovali naredjenja, obije bitke bi bile dobijene i vjerovatno danas ne bi imali Albance za vratom. Ako stvarno samo sloga Srbina spašava, onda je krajnje vrijeme da složno udaramo i pratimo naredjenja bez ijednog izuzetka. Ako nam je, ipak, ljepše i bolje bez resursa, onda samo naprijed, ponašajmo se kao i do sada. Samo imajte na umu, da takvim ponašanjem ne nanosimo samo štetu eSrbiji i savezu, već i sebi samima.

Prioritete za dan 128 možete vidjeti u članku MoD-a.

Na udarima je do sada potrošeno 405 golda za hranu i oružje. Pored 290 golda potrošenih na kupovinu Q5 bolnice koja je postavljena u Raškoj i Q5 DS-a, utrošeno je još 260 golda za kupovinu još dva Q5 DS-a. Uveliko se radi i na sredjivanju marketa valuta a pored svih ovih troškova, kao i onih koje sam pomenuo u prošlom obraćanju, Državni trezor je bogatiji za nekih 1.750 golda od dana kada sam stupio na mjesto Predsjednika eSrbije.

Vjerovatno svi već znate da je Q4 bolnica koja se nalazi u Beogradu, izgradjena na Babovu inicijativu. Potrebna sredstva u goldima za pravljenje raw firmi, obezbijedjena su preko njega a Vlada eSrbije je tada uložila golde za izgradnju Q4 fabrike za bolnice. I raw firme i ova fabrika se nalaze kod Baba. Nešto ranije večeras sam razgovarao sa njim. Kao što sam već rekao, preko njega su obezbijedjeni goldi za raw firme pa samim tim one i jesu njegove. Što se tiče Q4 fabrike za izgradnju bolnica, on nije porekao da ta fabrika pripada Državi eSrbiji. Postojale su samo dvije mogućnosti, ili da on tu fabriku sruši i golde donira na Državni trezor ili da postignemo neki dogovor. Odlučili smo se za ovu drugu opciju, jer dugoročno gledano više se isplati i eSrbiji i njemu lično.  Rušenjem fabrike eSrbija bi dobila 135 golda, koji joj u ovom trenutku ništa ne znače a ostali bi bez fabrike i Država i on. Ovako, postigli smo sledeći dogovor:

- Fabrika Q4 za izgradnju bolnica ostaje kod Baba.
- Za uzvrat, Babo se obavezao da Državi donira već gotovu bolnicu Q4 i u roku od 3 dana Q5 DS.
- Ubuduće, svaki CP će od Baba moći da kupi Q4 bolnicu za potrebe eSrbije, po onoj cijeni koliko budu iznosili ukupni troškovi za izgradnju iste.

Pratite naredjenja MoD-a, kao i novine Ministarstva Obrazovanja i Informisanja.

S poštovanjem,
http://www.upslike.net/imgdb/Potpis-0d5f99.jpg

Support

Comments (12)

v
o7
baba, babo, babovu are same person?
o/
BABO LO-PO-VEEEE BABOOO LO-POOO-VEEE BABO LOPOVE BABO LOPOVE VRATI BO-LNI-CEEE !!!! VRATI BOOO-LNIII-CEEE VRATI BOLLLNIIICEEEE VRATI BOLNICE VRATI BOLNICE I GOLDE NARODNEEE !!!!
o7
Babo, moram ti priznati da si pravi majstor. Smile Na stranu sve naše razmirice, ti si jedan od sposobnijih igrača ovdje kod nas. Rijeko ko može biti pohvaljen za ovako nešto, iskreno Laugh Praviš se blesav 2 mjeseca, za nos vučeš 2 naredna predsednika i na kraju bivaš pohvaljen u članku Laugh Na kraju si još i nagrađen sa Q4 firmom za pravljenje bolnica Laugh Evo ja apelujem na državu da mi da 630 golda da dignem ovu helaru na q5, i ja ću čim zaradim toliko golda od korišćenja državne firme porazgovarati sa CP, da mu ja pošaljem golde ili opremu, al da ostane kod mene firma Laugh
o7
v
ja koliko znam babo je ovo rekao svakom cepe do sada, e sad to sto niko nije dosao i pitao coveka direktno kako da se resi to mi je malo nejasno.... i ovo da su nam makedonci najbolji saveznici Laugh ... BErnoldi je loš čoek Laugh
Ako nas obrisu ikad u narednih sedmica bice zbog ljudi kao sto je Babo...
o7