Eszmecsere

MrWaReZz - Newspaper from Hungary -

Published in Hungary - Social interactions and entertainment - 16 Jan 2016 06:01 - 7

Üdvözletem,

Észleltük, hogy pár országnak nincsen elnöke, kongresszusa vagy akár egyetlen pártja sem, viszont az ország nem tud működni ezek nélkül. Szóval ha az országod ilyen problémákkal küzd, akkor írj számunkra egy email-t erre a címre: erevollutiongame@gmail.com, és írd bele az üzenetbe, hogy miért lennél szerinted alkalmas erre a pozícióra.

Jelentkezési feltételek
-  Az országodnak NE legyen kongresszusa vagy pártja
-  A karakterednek 16-os vagy magasabb szintűnek kell lennie
 
Ha az országoban nincsen párt és megfelelsz a fenti feltételeknek, biztosítunk számodra 50 gold-ot a nemzeti vagyonotokból, hogy megalapíthassad a pártot. Ha az országodnak nincs elnöke vagy kongresszusa, akkor mi meg tudunk tenni téged jelöltnek, mégpedig az email-ben leírt erősségeid alapján.
 
Ahhoz, hogy részt vehess a következő választáson 15-ös vagy magasabb szintűnek kell lenned.
Mind ország vezetőjének el kell fogadnia, hogy tilos az ország vagyonából lopni.
 
Szintén észleltük, hogy vannak akik külső oldalak hivatkozásait osztják meg. Ezért emlékeztetnünk kell mindenkit, hogy ez szabályellenes és bannolást vonhat maga után. Továbbá meg kell jegyeznünk, hogy megváltoztak a feltételek az egy IP címmel rendelkező játékosok számával kapcsolatosan is. Jelenleg csak 2 játékos játszhat egy azonos IP-címmel.
 
Ha szeretnél jelentkezni segíteni lefordítani az oldalunkat a Te anyanyelvedre, akkor mostantól beadhatod a jelentkezésedet. Jelentkezés beadásához ide küldj egy e-mail-t: erevollutiongame@gmail.com.
 
Kívánjuk a legjobbakat,
eRevollutionTeam
http://www.erevollution.com/public/img/logo.png

Support

Comments (7)

Köszi! Jelentkeztél fordítónak? Wink
Igen írtam számukra egy levelet ez ügyben Smile
Nagyszerű, lesz hivatalos forrásunk. ő/
s83 BOOBS & SUB 4 SUB : http://www.erevollution.com/en/article/797
pozdrav
korábban már suboltalak, I am sub 51, http://www.erevollution.com/en/article/806
,,Ha szeretnél jelentkezni segíteni lefordítani az oldalunkat a Te anyanyelvedre, akkor mostantól beadhatod a jelentkezésedet. " Magyarról,székelyre fordithatom?