Jelenovo oko

SpeeD94 - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 06 May 2016 08:58 - 10

Ciao drugari sta se radi , stekaju li se goldi ? Imate li planove za popuste ovih dana ? Kada su popusti ? Zasto pisem ? Puno je pitanja jos vise potencijalnih odgovora ! Ne zanima me realno nista od toga, druga je prica ovde.


Kao sto naslov kaze ako citate ovaj clanak u njemu treba da pise nesto vise o meni, uskoro braco uskoro de ste potrcali sto brze da procitate , mislite da je na kraju neki video stanije kao na telegrafu ? E pa nije braco draga , nije! 

I dalje smo daleko od teme ali da kazem samo da sam se sad vratio sa turnira gde sam gledao fudbal. Jer star sam da igram, salim se nisam star ali nemam kondicije. Zapravo imam kondicije ali me mrzelo da igram a i nije me mrzelo nego sam pare od kotizacije sto je trebalo da dam dao za vinjak pa su me izbacili iz ekipe. Realno ostalo je nesto para ali ukljuci me za 200 aparat ne pita za godine ( 15 18 25 30 100) nebitno tebra to jede pare pa sa ukljuci me za 200 padnes na iskljuci me idem kuci da placem ,a jel moze na crtu makar jos malo da se vadim ? Ne ? Dobro cao ... Nema veze gledao sam to je poenta iako vas ni to ne interesuje, ali poenta je da sam dosao kuci seo da caskam malo sa  ljudima i skapirao da nisam napisao ni jedan clanak na novoj igrici, nisam se predstavio raji. Nedopustivo ! A cak sam i lepo ime smislio JELENOVO OKO kao ona emisija nekad na areni secate se bas je bila dobra , sve neka strucna lica laprdaju  i ne kazu nista novo , al nema veze kul ime i u secanje na istu napravljen je ovaj caspopis, novine magazin ili sta vec ,na koje treba da se pretplatite u sto vecem broju i donesete mi medalju. Ajmo ajde ! 


E sad , ko je SpeeD ? Neki znaju neki ne znaju ali da ne duzim puno , od ranije imam nekih titula koje cu preneti i ovde ! 

Ministar bez resora , samoproglaseni i dozivotni  u sazivu svake prosle sadasnje i buduce vlade,  koalicije , opozicije, u slucaju diktatora ... uvek ! 
Vojni analiticar , mnogo dobar buduci ministar odbrane, citam unapred poteze protivnika, branim prave regije, stitim nejach , mozak operacije!
Zastitnik gradjana mogadisa ! Potpomazem sirotinju nicim, delim im savete kako da rade nesto umesto da gladuju.
Ambasador Srbije u Americi, Argentini , Velikoj Brintaniji ,Tajlandu i Zimbabveu . 
Apoliticni Iznogud sa velikim pretendovanjem na mesto CP . uskoro....Realno da ne nabrajam vise , pustio sam neku pesmu, ocu da pucam malo za hrvacku retko mesto gde su nam saveznici. Pustio sam neku pesmu i omela mmi je misli tako da ako se setim jos necega dodacu . Uglavnom ako bude jos neka titula naravno dodadcu samo da odradim neke formulare i da pitam roditelje jel smem i to je to . 


Clanak napisan bez prethodnog konsultovanja sa odraslima i bez nadzora, nema slike nema nista samo tekst , citaj malo ekuduj se ! 
Ciao do sledeceg citanja, SpeeD94 ! 

o7

Support

acaynwa96kolonija

Comments (10)

Prvi Laugh
Pesesesti o7
treci Laugh
Budući kandidat za CP -a 07
vote
vuče na Zvognja opako.. Laugh
Podrška o///
Kad sam ja pisao zvoganj jos nije postojao , mora jos da uci brt Xd
E sad , ko je SpeeD ? Neki znaju neki ne znaju ali da ne duzim puno , od ranije imam nekih titula koje cu preneti i ovde ! Da nije mozda neko ko ne zna pravopis? Laugh
Jeste pogodio si 100 evramaraka za brata!