Monszun

Monsz - Newspaper from Hungary -

Published in Hungary - First steps in eRevollution - 15 Jan 2016 14:52 - 4

Első cikk, teszt gyanánt.
Ha már sikerült belépni a tesztidőszakban :)

Pár kérdés, hátha tudja valaki a választ:
1. A pénzpiac marad így, vagy visszahoznak némi változatosságot azzal, hogy minden ország saját pénzéhez saját árfolyam társul?
2. Az ipart / gazdaságot bővítik majd árucikkekkel, esetleg nyersanyagokkal?
3. A jelenleg elérhető 3 típusú fegyver (fegyver, tank, heli) azon kívül, hogy egyre nagyobbakat sebeznek, valamiben különböznek még egymástól (pl. felhasználhatóság)?

Így elsőre ennyi :)
Aztán ha lesz időm, írok még (úgy döntöttem, adok egy esélyt a játéknak, hátha inkább a közösségi játék irányába fejlődik, és a harcon kívül esetleg más értelmes dolog is lesz benne, eltérően az fejlődési útjától).

Jah, ha suboltok, azt megköszönöm. Most előre. Nem írok minden kommenthez köszit, de oda gondolom ;)

Support

Comments (4)

+1, amit elfelejtettem az előbb: Arról van valakinek infója, hogy a kórház mire lesz jó és hogyan?
nincs még Wiki, igazán nem lehet még megválaszolni a kérdéseidet, egyelőre gondolom mindenki sötétben tapogatózik, és várja, hogy mibe tenyerel bele a későbbiek folyamán. a pénzpiacon egyelőre ugy nézki, hogy különböző pénznemek lesznek, viszont probléma, hogy nem lehet más ország ajánlatait látni. Gondolom utazni kell, ha meg akarja valaki nézni, de 1Goldos repjegy ár mellett gondolom nem sokan fognak szállingozni jobbra-balra Laugh
Az erepesnél akkor is messze jobb lesz Smile Máig nem értem, hogy ott miért látták megoldásnak bármilyen problémára a monetary kiherélését...
komentar