Army of Tangra

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 04 May 2016 08:13 - 7

Здравейте !

На прага сме на избори, които да приключват първия ми мандат като Президент на страната.
Вероятно ще има доста мнения по въпроса - дали мандата бе успешен, дали и какви кусури имаше и прочие. Затова ще си позволя все пак да си дам мнението и да покажа с какво се постарах да допринеса и с какво надявам се съм успял да го сторя.

1. Териториално в тази игра специално България никога не е достигала размера на териториите, с които разполагаме в момента. Това включва и основната нужда от региони включващи всичките оръжейни и хранителни ресурси, включително от нощес и кравите в Ал Касим, територията която превзехме от Гърция. Това костваше доста време на дипломатическата сцена и организация там, за което трябва да изкажа тук и благодарности на Външния ни министър borislav_ivanov . Това, което бе основното обаче за тези постижения бяхме ние хората, с щетата която растеше ежедневно и изумяваше и врагове, и съюзници, особено във вчерашните сражения, в които AtilaBG практически подпали картата. За едно не бих казал кратко, но лимитирано време успяхме да организираме скайп чат за множество хора, отрядите ни макар много работеха на добро ниво екипност, и практически успяхме да покажем стоманена дисциплина, с някои малки изключения. Всички тези неща логично доведоха до това да се стабилизираме държавно и откъм региони, да добием самочувствие, престиж и уважение от останалите държави. Което е безценно и сме длъжни да продължим в същия дух.

2. Икономически страната смея да твърдя, че успя да се стабилизира. Хазната в последно време спря сериозния си прогрес само заради идващия дискаунт, който накара хората да пестят за него, но очаквам на 7 и 8 хазната да набъбне жестоко. Успяхме да извършим няколко държавни печата на валута, с което в момента доведе до осезаемо повишение на трудовия пазар, т.е. стандарта на труд, бих казал ако не оправи, то поне подобри състоянието на валутния пазар, намалихме изцяло всеки възможен данък с което пазарите, особено на храна, станаха максимално достъпни, а след дискаута убеден съм цените ще паднат още за разлика от заплатите. Бих казал, че отчетността ми бе на ниво (отчета за края на мандата ще дам на 6ти след изборите).

3. Социално определено бих казал, че положих усилия, макар че обаче резултатите не бяха напълно незаводолителни. Въпреки всичко имаме осезаем по-голям брой играчи, проблема е, че на фона на Турския бейби бум и прочие резултата бе слаб. Положиха се усилия и в следните направления - обнови се посрещащото писмо и бих казал новото има доста предимства и достойнства повече от старото. Бавно и славно се укрепва форума, а там са разположени и наръчниците, които бих казал костваха тежки усилия, а участието във форумния награден фонд покривах с лични средства. Скайп чата на общността ни вече е около 25 човека, и може би поне двойно повече страхуващи се от спама и прочие, за които - неучастващи и непотърсили участие - ще призова отново тук да го направят като се свържат с мен на скайп nosweat_bg - абсолютно всеки е поканен и за абсолютно всеки има място без значение от нищо освен това да има желание!

Така, по-важния въпрос обаче е за бъдещето ни, и това какво мисля че следва като кандидат-президент за втория си мандат.

1. Вътрешна политика
- Така, вече ще изместя фокуса върху този вид политика, която в общи линии ще обобщя така - време е да си създадем конституирани по някакви правилници институции, всяка от която да даде шанс на повече и повече играчи да се включат дейно и активно в работата на страната, организацията й и други.
Как да стане това?
Ще стане по следния модел - бавно и славно ще се постарая да консолидирам общественото мнение върху базисни държавни закони, които бавно и славно да конституират наличието на институции от всякакво естество. Това не е малка цел, но на фона, че си осигурихме качествени позиции, имаме времето а твърдя и ресурса да ги реализираме, за да може бавно и славно играчите да бъдат участници, а оттам и допринасящи за добруването на нацията.
Това не е проект за ден, седмица, бих казал дори за един мандат, защото сме сравнително голяма като общност държава, и консолидирането на обществено мнение не е базирано върху консолидирането на 5-7 човека, а по-скоро дори 50-70 (най-точно ще проличи броя на изборното гласуване). Ние сме държава с 3 политически партии, 5 военни групи с активни играчи (което не е прекрасно от гледна точка на организацията, заради това именно трябва да надградим още повече нивото й). Това дори да може да се свърши в рамките на един мандат, то в рамките на втори такъв ще трябва да се поддържа занапред и в трети, четвърти пети и така нататък.

2. Икономически :
- Въпреки че споменах спада в хазната, то такъв очаквам още на датите 7 и 8 с които чрез дискаунта множество играчи убеден съм ще пазаруват с големите дисаги компании и ще се влеят пари в хазната.Това означава, че при качествени приходи, ще мож да почне да се обмисля вече и за харчове, които изпитвах опасения да предприемам първия си мандат. В идния мандат убеден съм финансовот ни състояние ще бъде приказно и достатъчно при качествено устроени параметри да се разпределят качествено средства и да се консолидира и подобрява положението на играчите, оттам и на страната.
Естествено подобни неща както казах трябва да стават при ясни параметри, условия, отговорност и отчетност. Тези финансови средства принадлежат на всички и трябва да бъдат ползвани със знанието на всички и по параметри, които са подкрепени ако не от всички то поне от изявен брой мнозинство.

3. Военно и дипломатически
- Мога да заявя смело - България е един достоен и стабилен член на съюза The Rising Sun, и съм убеден, че независимо от изборния резултат трябва да поддържаме тази линия на принадлежност. С всички производни на това - поддържане на силен съпорт за съюзниците ни, готовност да бъдем всеотдайни и да сме част от екипа, и да търсим заслужените си дивиденти в това. Подобрението на държавата ни от участието ни в съюза са видни - от напълно затрита държава до държава имаща всички оръжейни и хранителни бонуси, скоро надявам се и с директна свръзка и наличие на пълни проценти. Това разбира се е с участието и помощта на множество съюзни държави, сред които няма как да не спомена Хърватия и Унгария като тези, които изтласкаха Турция - Япония с огромния й съпорт и организация - Сърбия с кампанията й срещу Гърция и генерално кампаниите й срещу тези, които подкрепяха окупацията ни от Турци и Гърци - генерално и участието на всяка държава част от нашия съюз, чиито щети подпомогнаха да надделяваме и да се борим срещу общите си противници. Нашето благосъстояние е напълно зависимо и от това общите ни врагове да бъдат затруднявани максимално и да бъдат поставяни пред нови и нови загуби. Всяка една победа на съюза, независимо дали на Балканите, в Италия, в Южна Америка или в Азия, е важна и за нас, тъй като ние сме част от един екип и трябва да бъдем сигурен и стойностен партньор в постигането на успехите му!

4. Социално
- Тук е мига да призова - силата на една държава е базирана основно, дори бих казал единствено, върху нейния брой активни и развиващи се играчи. Факт е, да, едва ли играчи роден днес някога ще е способен да задмине по сила играч роден в ден 1, ползващ банкомат и прочие. Но играч роден днес има напълно идентични умения с играч роден преди 120 дни, каквито са работната му ръка, каквито са броят му удари, каквито са броя медали и щетите за тях, възможността да произвежда и ред други. Всеки играч е важен, независимо дали със силата си, дали с труда си, организираността си, и ред други. Няма маловажен играч. Играч с 2500 сила е работна ръка точно колкото играч с 25. Икономиката се нуждае от всеки. Фронта също. Днес играч с 200 сила другия мандат ще е играч с 1000. Нов играч прави медал с 300 удара, с колкото и развит играч прави същия по стойност медал.
Канете хора и приятели ! Бъдете активни и достойни играчи ! Бъдете организирани и помагайте на другите да бъдат такива !
И нещата ще са страхотни, ние, държавата, играта ни, удоволствието!
Гарантирам го !

Какъвто и да е изборния резултат, съм открит да работя с всеки за всичко.
Винаги се чувствайте поканени да ме потърсите за всяко едно нещо.

С уважение,
И най-вече огромна благодарност към всеки за всеки един негов клик в общото ни забавление, бил той щета, трениране, работа, производство,

Горд Прези,
Jus7LeTHaL

Support

Comments (7)

o7
Браво , Успех !!!
07
Успех !!
Успех и продължаваме напред Smile
Браво и успех!!!
Вот 30 в статията, вот 59 на изборите ! Би било напълно заслужен втори мандат и трезво решение на Българското общество ! Успех