MACEDONIAN TRUTH

Published in Republic of Macedonia (FYROM) - Political debates and analysis - 29 Apr 2016 04:14 - 7

http://i.imgur.com/Gqk1aKT.png
Добар ден народе Македонски. 

Да ви се претставам,

Јас сум Оркан, моментално МоД на еМалезија. Уште од првиот ден, јас и другар (ел Македонико) ја започнавме играта со Малезијско државјанство. До денес, ден 110, се држиме предобро (да не се подречам), економски но не и воено. Малезија, како држава превземена од "странци" е навистина слаба со број на играчи. Во моментот сме само 2 конгресмени, јас и Македонико. Граничиме со Индонезија, Таиван и Јапан, 3 од светските сили, сите со голем број на играчи. Имаме МПП (треба да се обноват но во моментот имаме тренинг војна)  со сите од нив, но не гледам причина поради која тие би го задржале ова МПП за во иднина.

http://i.imgur.com/40gbJY0.png

Е сега, поентата на артиклот. Повикувам играчи од Македонија (секојдневно активни) кои би сакале да се придружат во Малезија. Итно треба да се пополнат сите места во владата а и потребни се повеќе конгресмени во случај некој да покуша да ја превземе државата со мултиња. Гарантиран е конгрес медал секој месец, а доколку било кој е во потреба од ЦП, може да средиме и тоа.

http://i.imgur.com/40gbJY0.png

Што се однесува на ТП, имаме тренинг војна со Индонезија веќе... цел месец. Предвидена т.е договорена е тренинг војна со Таиван за 10 дена. Битките ги пуштаме или секојдневно или на секои 2 дена, доколку некој е фулл и има за пукање, може да пуштиме битка по негова желба. 

http://i.imgur.com/40gbJY0.png

Доколку некој е заинтересиран да се придружи на Малезија, информирајте ме преку ПМ и пуштете барање за државјанство. Строго само Македонци, затоа и во Македонија ја објавувам статијата де...

Со почит,
МоД на еМалезија,
оркан

Support

Comments (7)

Малезија те повикува! - https://www.erevollution.com/en/article/5389
логото е одлично иде шаут
Се е одлично, ама работата е што за ТП ќе мораме се од почеток... Тоа мислам најголем проблем ќе е.... Ако имаме нешто нови играчи, можеме да ги пренасочиме во Малезија, за нив нема да е проблем....
Нови или не, небитно. Битно е да останат активни. Само 110 ден е од играта, допрва ќе доаѓаат играчи и допрва ќе се стабилизира силата на секој индивидуалец. Не е лошо да дојде и некој со 1500+ сила, добредојдени се сите :Д
А да не барате играчи од Македонија? Така ни ја правите државата послаба, не очекува бурен период каде е потребен секој ДМГ и на крај краева имаме неделен рефунд и поделби за битки Smile
На кој можеме повеќе да веруваме од колку на нашите? Имаме МПП и ДО е обично ставен за вас, кога имате битка.
Koga ke pocnat AS i te kako ke bidat potrebni ovie PTO drzavi.