ZAZDRUGA by vratarx

vratarx - Newspaper from Croatia -
obraćanje

Published in Croatia - Political debates and analysis - 26 Apr 2016 01:50 - 17

posljednji članak(II.dio)
Situacija na bojištu je zadovoljavajuća iako smo kiksali jučer zbog teškog laga i nije se moglo pucati zadnju minutu u Venetu te smo izgubili bonus koji sutra moramo povratit.Dogovoreno je sa Slovenijom mpp i da im vratimo neke regije,moja odluka je da mogu dobit dvije a dvije nam trebaju iz strateških razloga.
Prioritet je bitka sa Turskom dok će mo se Gruzijom uskoro pozabavit al nije nam prio kaj okupiraju Tursku,barem Marlock ima materijala za trollanje.
Pokušavamo organizirati neke državne heliće pojaćano tako da pozivam mlade igraće da se jave Borkanu za rad u tim firmama za plaću u enegiji a tako bi helčići ostali za jače igraće koji bi se prodavali u pola cijene našima da se mogu firme širiti.Radimo još na jednom projektu od nacionalnog interesa a to je izgradnja večeg broja DS-ova koji če biti taktićki raspoređeni .

Pošto je ostalo još samo nekoliko dana do kraja mandata(moguće da prekinem i prije zbog obveza) molio bih sve da kliknu sub na moje novine kako bih riješio tu medalju
Bio je ovo uglavnom dobar mjesec pun akcije,ratova i dobre zabave,očekujem i dalje isti tempo udara,zajednišva i hvala svima na potpori.
Pohvala saveznicima za doprinos iako će neki reći da nije dovoljno ali vjerujem da daju sve od sebe u ovom trenutku koliko je moguće i osobno sam zadovoljan.
Turski predsjednik dolazi danas u Hrvatsku,lijepo ga dočekajte,očekujem škrinjicu sa 200g


Hrvatski vojnici o7

p.s.SUB,SUB,SUB

Support

TovarDante

Comments (17)

o7
o7
o/
o7
o7
o7
o7
još sam na mekoti špricam al imam danas dogovor sa turskim CP da se najdemo na pivi da riješimo pitanje okupacije teritorija I 200 golda.dalje riešavamo da dade on još 100 golda marlocku jer lik ruši moral turske vojske u usrani idu na bojište.
o7
inace, ako ikog zanima zasto smo uopce krenuli na turke - vratarx me je u jednom trenutku upozorio da slabo trollam - ja sam rekao da su nam srbi sad saveznici pa nemam vise zrtava - i on je obecao da ce napasti nekog da dobijem novu zrtvu - eto, zato mi ratujemo! nikakva strategija, nikakav savez, nikakvi bonusi... moje trollanje.
o7
Giro di Italia Wink
sub 50
o7
...
o7
V