Az igazság nevében

GecDawe - Newspaper from Hungary -

Published in Hungary - Political debates and analysis - 24 Apr 2016 13:03 - 9

Üdv mindenkinek!

Először is leszeretném szögezni, ha felmerül valakiben az a kétely, hogy fék account lennék akkor annak el kell mondjam, hogy nem így van! Igazából nem volt jobb ötletem, tehát ez lett a gyerek neve. Amúgy se a név határozza meg az embert szvsz. 

Mint a cikk nevében is sz el, azt lehet észrevenni, hogy az emberek mindig lázadnak valamiért,valami ellen. Jelen helyzetben, most én vagyok a bizonyos lázadó. Hogy miért? Egyszerű, a területeink miatt. Úgy gondolom ez a játék arra lett kitalálva, hogy az országok polgárai kiélvezzék perverz vágyaikat, hogy visszaszerezzenek olyan területeket,háborúzzanak olyan országokkal akikkel  IRL nem lehetséges. Nekem az az elképzelésem ilyen játékban, hogy visszasikerüljön szerezni azokat a régiókat, amiket tőlünk elvettek az I. VH után. Ha nem is az egészet, de legalább egy részét. De most az ember mit lát? Kiharaptak belőlünk egy részt ami eredetileg is megillett minket. És hogy miért? Hogy egy másik országnak meglegyen a bónusza akinek jelent pillanatban rengeteg területe van. Miért nem a szerbekkel oldják meg a hidat? Miért pont Mi kell szolgájuk más ország érdekeit? Nos hát ez zavar engem és ezért is lázadok! Lehet,hogy nem látok bele teljesen a helyzetbe, de nagy indok kellene arra, hogy le tudjam nyelni azt a dolgot, hogy nem az országunké, a magyaroké az, ami megillett minket!


Meghallgatom mindenki véleményét kommentben, kíváncsi vagyok ki hogyan áll hozzá a dolgokhoz. Nézzétek el nekem, ha nem tökéletes a cikk, nem újságírónak születtem,próbáltam jól és érhetően leírni amit szerettem volna a lázadásommal kapcsolatban. Ezek a saját gondolataim, saját véleményeim, szóval kérlek tartsátok szem előtt mielőtt lehordanátok mindennek! Ha megkérhetem a kedves olvasókat IRATKOZZATOK fel!

Üdvözlettel, GecifejűDawe


u.i.: Ötletnek fel lehetne dobni az adminoknak,hogy a tengereket/óceánokat is osszák fel, ott is lehessen bónuszokat szállítani.

Support

PIato

Comments (9)

Valoban csak ennyi a kerdes h mit adtak csereben a horvatok?
Én sehol se láttam, hogy az lenne a játék szlogenje h éld ki rl nacionalista vágyaidat, bár tudom hogy sokaknak ez mindenképp cél lenne. De azért azt még a hozzám hasonló egyszerű kívülálló is felfogja h online sem úgy működik ám a nemzetközi politika h én mindent akarok, mindent elveszek, a többiek meg majd hátradőlnek és hagyják. Mostanra meg ráadásul ott tartok, hogy már nem is az a fő problémám ezzel, hogy valószínűleg belerondítana a játékélményembe ha nekiállnánk ész nélkül Nagymagyarország visszaállításának aztán eltörölnének a búsba, már ez a miértnem, miértígy, miértpontők, miértpontmi hiszti is a könyökömön jön ki. El lett ez már mondva máskor is: nem csak egy párt van és nem csak egy század. Sőt, alapíthatsz is. Ha úgy érzed, hogy ez a helyes irány, gyűjts követőket és hajrá. Sok sikert, őszintén. Csak ne hisztizz mert baromi idegesítő.
Ha megnezed, szomszedaink tobbsege igencsak combos orszag. Nemhogy minddel egyszerre, de mondjuk kb az egyik erosebbel egy az egy ellen is bajosan tudnank felvenni a kesztyut (ha egyaltalan fel tudnank). A teljes reviziohoz pedig olyan szovetsegi rendszer kellene amiben minden szomszedunk ellenunk van, megis van mellettunk elegendo szovetseges sebzes ahhoz, hogy eredmenyesek tudjunk lenni. Ez pedig kb matematikailag lehetetlen, ha hozzaveszed hogy kik a szomszedaink, valamint hogy mindenki kb a TP-re megy. Siman eltorolnenek. Emiatt gondolom a jelenlegi vezetes sem tekinti az allam feladatanak a teljes revizio megvalositasat. Ausztriat peldaul Horvatorszag tartja megszallas alatt, csakugy mint Szloveniat. Ok pedig erosek, es egy esetleges haboru mindket fel szamara csak pazarlas lenne. Jobb nem basztatni egymas erdekszferajat. Nekunk is megvan a magunke, ok se szolnak abba bele. Raadasul a horvatok szovetsegesek is. Szlovakiat elfoglaltuk, de itt elegge rossz szemmel nezik, ha valaki egy orszag teljes ellehetetlenitesere megy, marpedig ha reviziot akarunk, ahhoz egesz Szlovakiat el kene torolni. Csak nem lenne ertelme. Ukrajnaval megint nincs ertelme baszakodni, ha alapesetben nezed, rohadt eros orszag, egyedul nem tudtank tartosan megszallni eredetijuket. Romaniabol elvettunk reszeket, de ok sincsenek eltorolve, ha megnezed a terkepet. Erdelyt felesleges lett volna nekunk elfoglalni, mert az ugyanaz a bonusz megvan eredetinken. A hidat meg azert mi adtuk, meg Dobrudzsabol utana tervek szerint potoltuk az ott levo bonuszt, igy ez nekunk semmilyen hatrannyal nem jar. Maradt meg Szerbia, akik a jatek elejtol fogva szovetsegesek, csakugy mint nagyteson, mellesleg a legtobbet sebzo es jelenleg harmadik legnepesebb orszag. Koszi a cikkert, ez is egy szivdobbanasa a sajtonak Smile Remelem erdekes disputa alakul ki.
Zibandris,Ehed hozzászolásával teljesen egyetértek.Fejezzük be lassan a hisztizést és a sértö szófosást és inkább töltsük el a szabadidönket(kinek mennyi van)egy jó játékkal.Én végig nomtam a Travianban egy szervert és megépitettük a csodát is.CSAK csapatmunkával megy,nem máshogy.....vagy farmok leszünk.Lehetöség van mindenkinek a nézeteihez,érzelmeihez hiven országot,századot,pártot választani.Ez egy freegame.Gondold át Dawe és dönts!Jo játékot!
https://www.erevollution.com/hu/newspaper/919 iratkozz fel legyszives Smile
Burkolt kard propaganda. Smile Viccet félretéve, a munkamennyiség nem teszi lehetővé hogy mindenki elég embert tudjon foglalkoztatni és ezért horizontálisan kell a cégszerkezetét fejlesztenie. Átlehet ugrani bizonyos szinteket ehhez megegyezés kell olyannal aki rendelkezik adott szintű gyárakkal...
Köszönöm a válaszokat! Csak nem vágom,hogy hol itt a hisztizés? Amiért leírtam a véleményem,az hiszti? Jólvan, te sem vagy hülye.
A stílusod, főként nem is a cikkben - bár ez is lehetne szofisztikáltabb - de inkább az ezt megelőző chat falakon való köpködésed az ami vállalhatatlan. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy számodra a vita lezárása az, hogy lehülyézel. Gratulálok.
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom. Én szerintem még, ha a teljes revízió kivitelezhetetlen is, szerintem akkor sem kellene eredeti területet kiárusítani. Sad