Het Vezer Hirek

Szefes - Newspaper from Hungary -

Published in Hungary - First steps in eRevollution - 15 Jan 2016 08:31 - 9Alkalmazottak foglalkoztatása
Sziasztok!Többen fennakadnak a munkások foglalkoztatásán. Leírom mire kell figyelni.

Az alapeset munkavégzés előtt ez:

http://i.imgur.com/7iJSHOb.png

Többen először elvégzik a saját manageri munkájukat és valamikor később szeretnék foglalkoztatni az alkalmazottakat.

http://i.imgur.com/sl5fRHX.png

Ez sajnos az eRev hibája, de nem lehetséges (most még) az alkalmazottak munkáját külön időpontban elvégezni.

A megfelelő mód a következő:

http://i.imgur.com/DgPhGYq.png

Csak és kizárólag a saját manageri munkával egy időpontban lehet az alkalmazottakat foglalkoztatni! Ez bizony azt is jelenti, hogy a saját termeléssel meg kell várni, amíg a munkások teljesítik a munkaórájukat.

Remélhetően a későbbiek folyamán ezt majd megszüntetik, sőt a túlóra bevezetése is hasznos lenne.
Addig mindenki figyeljen erre!

Support

Comments (9)

Érdekes az is, hogy nem lehet egyszerre dolgozni nyersi gyárban és food gyárban. Előbb a nyersit kell megtermelni, aztán a következő körben a kész terméket legyártani. Nem megy az, mint erepen, hogy egyszerre letudsz mindent.
A munkát lehet gyűjteni? Pl. ha a munkás dolgozott de én nem használtam fel a munkáját, akkor azt másnap felhasználhatom?
Soma1976 jogos ezt kifelejtettem. Naton igen gyűlik a munkaóra, ez legalább pozitívum. Ami még érdekes nagyon, az a 3 perces időzítés hozzászólásoknál. Érvényes a cikkek alatt is. :s
Feltételezem.. (Tehát csak tipp) .. még nincsenek tisztában az adminék a játékosok terhelésével a szerverre nézve ezért lassítják az adatáramlást, például mint a hozzászólásoknál. Remélhetőleg ilyen elgondolásból van benn a 3 perc és amint szépen a funkciókat élesítik azután fokozatosan engedik majd a szerverre a nagyobb terhelést.
Ha valakinek kevés a raktár ami rendelkezésre áll, rakja a piacra jó drágán a holmit. Én a kenyereknél a * számmal megegyező forint értéken raktam ki darabját.
itt is lehet egymásnak forintot/aranyat küldözgetni? ha igen, akkor várok ajánlatokat arra nézve, hogy itteni forintot/aranyat milyen erep forint/arany árfolyamon cserélne velem valaki nekem szükségem lenne itteni pénzre, cserébe adnék erepes pénzt, fegyvert, paripát....
Itt küldeni csak 19-es szint felett lehet. Az erep-erev árfolyam jelenleg még nincs kialakulva, szerintem érdemes lenne alkudozni. Ami rossz hogy itt még nincs nagy mennyiségben arany és forint közkézen.
komentar
sub178 http://www.erevollution.com/en/article/1228