Discover eWorld

Published in Romania - First steps in eRevollution - 21 Apr 2016 10:03 - 6

                                     http://www.pd4pic.com/images/building-capitol-states-cartoon-government-united.png


Modulul politic presupune apartenenta la un partid, alegerielectorale pentru Congress si Presedintia tarii si Cabinetul Guvernului.
 
Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te inscriintr-un partid. In acest moment este un singur partid in Romania. Poti sa creezi si tu un partid, dar momentan nu se merita pentru ca suntem putini si o sa arunci goldul pe lucrul asta, in loc sa investesti in tine.

http://s31.postimg.org/ehu2t46gr/comunity.jpghttp://s31.postimg.org/5lsy01bjv/partid.jpghttp://s31.postimg.org/strtmm9q3/partid1.jpg

http://i.imgur.com/yghCKPf.jpg

Acum faci parte dintr-un partid. In pagina principala a jocului, ai acum acces si la chatul partidului.

CONGRESS – Alegerile pentru Congress sunt in fiecare luna in data de 15, dar daca doresti sa candidezi, trebuie sa o faci pana in data de 14.

http://i.imgur.com/kmaXaU6.jpg


In ultima zi pana in alegerile pentru Congress, presedintele partidului alege din toti cei inscrisi, o lista cu cei  care vor fi candidatii oficiali ai partidului.
Deci daca ai candidat si nu esti in lista, inseamna ca nu ai fost declarat oficial.Ca sa fi oficial si sa ai sanse de castig, trebuie sa fi activ in Media (scri articole), pe chat, in lupte,etc.
Daca ai castigat alegerile, primesti o medalie si 5 gold.Pe langa asta, ca Congressman poti propune /vota legi .Poti vota toate legile propuse de toti congressmani, dar tu poti propune doar 3 legi/ mandat

http://i.imgur.com/wYu92RH.jpg

Presedintia Romaniei: Alegerile au loc in fiecare zi de 5 afiecarei luni. Un partid are un singur candidat, propus de presedintele partidului, in urma consultarii cu cei mai activi din joci. La fel, castigatorul alegerilor prezidentiale castiga o medalie si 5 gold.

http://i.imgur.com/uvuViI2.jpg

Presedinte de partid: Alegerile au loc in fiecare zi de 25 a fiecarei luni.Poate sa candideze oricine, dar la finalul zilei, cel care are cele mai multe voturi castiga. Aici nu primesti nicio medalie.

http://i.imgur.com/fEbufgo.jpg

Guvern – Membrii Guvernului au mai mult inteles simbolic. Nu trebuie sa candidezi niciunde, ci vei fi pus in functie, de catre presedintele Romaniei.

http://i.imgur.com/en8s5ei.jpg


MEDIA – Pentru a accesa modulul Media trebuie sa ai Level 9 si 2 gold, cu care iti vei crea un ziar. Scri articole, ai subscriberi (100 iti aduc o medalie Media Mogul si 5 gold), te faci cunoscut in comunitatea
romaneasca si nu numai.Acest Modul il gasesti in meniul de pe lateral stanga: Community - Journalism.

                                                        http://ecx.images-amazon.com/images/I/61-djSwdQjL._UX385_.jpg


Daca iti place jocul, adu-ti prietenii si o sa castigi gold de pe urma lor. CLICK AICI si copiati linkul vostru de referal si trimiteti-l la cat mai multi prieteni sau cunostinte.
Veti castiga 10% gold din goldul pe care ei il castiga sau cumpara.

http://i.imgur.com/evZg9Nf.jpg

Succes!


Support

Comments (6)

vot, fain articol, bravo
da. multe din lucruri nu le stiam inainte. foarte fain
hmm...
in ceea ce priveste alegerea Presedintelui ROmaniei am propus si asa am facut ultima data, ca sa facem alegeri preliminare in fiecare 3 ale lunii (candidatii pot fi admisi de catre CP - care si va face poll-ul pana in fiecare 2 ale lunii). in fiecare 4 ale lunii presedintele partidului desemneaza candidatul cu cele mai multe voturi sa candideze in joc pentru CP care va fi doar o formalitate de vreme ce este doar unul. Acest lucru pentru a nu mai cheltui banii pe alt partid si sa dispunem totusi de democratie.
Sau se pot efectua ceva gen sedinte de partid pe mibbit si acolo se discuta altfel. Nu cred ca e greu sa stai pe canal pe Mibbit, de indata ce stai si pe joc. Cu cati suntem mai multi, cu atat mai bine. Vedem Smile
excelent si binevenit articol