Countryball Report

eVokasi - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Warfare analysis - 18 Apr 2016 09:40 - 8

ПОЗДРАВ ЈУНАЦИ

Не бих да сад смарам ту неком уредношћу, сликама, па као пасуси идеалне величине, да би било читљиво или шта ја знам. Боли ме уво, ко оће да чује чуће тојест прочитаће.

Оваква је ситуација. БОРИМО СЕ против врло јаке државе, против Француске. Свака њима част, прељепа земља, има свашто за видети и тако. Добри и људи, има она опатица што вози реноа ко змај. И Рене. И Добар Јутар. И Леклер.
Ја бих баш воло да их победимо, значи дударимо ко један. Да се данашњи дан памти до вијека, јер благо оном ко довијек живи имао се рашта и родити. Исто тако волео бих да после овога поштујемо једни друге, јер реално, потребно је нешто овакво игрици, ипак је игрица, која је бајдвеј значи сто пута боља од оних других игрица, поготово ОНЕ игрице где ми уговор пропо јер заборавим и да уђем.
Можемо сад причати они су богати имају пластике, и шта ја знам, ал за то ме боли уво. Ми смо Србија! Ми смо иНперија!!!! Наши савезници нам помажу врло јако много изузетно!!!! НЕМОЈ да чујем како НЕЋЕТЕ да се борите за те исте савезнике!!! Предстоји много успона, падова, несугласица, али увек ћемо изаћи као изузетно добри људи из свега овога јер је ово у неку руку симулација РЛ. ОВДЕ ИМАМО ДРУГАРЕ, ИМАМО НЕДРУГАРЕ, нећу да кажем непријатеље јер то нико од нас искрено нема.
Оћу да кажем још да сви ударимо! У време док ја ово пишем много њих пише победничке чланке и чека добјави, МОРАМО ДУДАРИМО да им се труд исплати, што џабе причају и труде се да буду пресмешни, после тога да се нервирају што их Французи потпрцкују, а нико није чуо њихове пресмешне чланке. 
Можда мало касно ово пишем, ал сацам са посла дошо. И сацам тек извуко ноге из лавора. Идем сад да прочачкам мало хеликоптере, да нејачно допринесем овој победи јер знам да можемо ми то.
Врло сам нешто емотиван данас слушам Вампире и Поклонићу јој небо. Сад ћу и вајне тринкен краљевићу марко.


ВИДИМО СЕ У ПОЛА ОСАМ ДОКСЕ СВИ СКУПИМО

СРБИЈА СРБИМА ОБАЛА СЛОНОВАЧЕ СЛОНОВИМА!!!!

Support

Saint Optimum

Comments (8)

prvi daj tenkove
Veceras pada French capital o7
idemoooo pariiiz
Добри и људи, има она опатица што вози реноа ко змај AHAHAHAHAHAHAHHA obozavam te brate.Idemo bre Srbija !!!!
Из Париза вила кличе... о7
Идемо да их научимо ћирилицу. Има она прича како је једна руска принцеза кад се удала за франачког донијела Библију на црквенословенском, па се заборавило ко је она , а Библија остала да се на њој заклињу француски краљеви. Кад је Петар Велики био у посјети ону му покажу Библију као свету ствар писану на тајанственом језику, а он без проблема прочита неколико редова.
Veceras bacamo pogleda sa tornja o/
March on Paris :: https://www.erevollution.com/en/article/4815