The Voice Of Rebel

Vladika - Newspaper from Serbia -

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 17 Apr 2016 09:39 - 15

Pozdrav Administratori,

kad se već Vama obraćam bilo bi za očekivati da pišem na Engleskom jeziku, medjutim, loše mi ide i ne bih Vam objektivno predočio sve ono što Vam imam za reći, tako da bi to bio samo uzaludan trud, a Vas ako interesuje mišljenje malih, običnih igrača koji ne kupuju golde za RL novac, potrudićete se da prevedete sami ili Vam mogu prevesti moderatori sa Srpskog govornog područja.

Prvo bih Vas pohvalio što ste imali sluha za dobru sugestiju Makedonskog igrača Makedoner -a koji je iznio ideju za implementaciju True Ally medalje. Medjutim, niste morali da uništite tu njegovu dobru ideju. Igrači kada se bore za svog saveznika nanose istu količinu štete kao i igrači savezničke Države, medjutim, kada se radi o True Ally medalji, naša šteta nije ista već se računa na pola i još se pri tome dobija duplo manje golda za njeno osvajanje. Pitao bih Vas da li je to realno? Ja mislim da nije. Zbog čega šteta savezničkih igrača vrijedi po svemu pola manje? Realno bi bilo ili da ova medalja donosi 5 golda a da se računa pola nanešene štete ili da se dobija 2,5 golda a da se računa cjelokupna šteta za njeno osvajanje.  Na ovoj igri postoji očigledan problem koji se ogleda u tome što je kompletna igrica osmišljena tako da igrači moraju kupovati golde za RL novac ako žele da uspiju na njoj i izdvoje se iz prosjeka. Ok, ja shvatam i znam da nije bilo ni malo jeftino sve ovo osmisliti, napraviti, realizovati, održavati i da Vi morate imati prihoda ali ipak, stanite malo. Pomislite ponekad i na one igrače koji nemaju ili neće da kupuju golde za RL novac. Kojima je ovo ipak, samo igra. Omugućite i njima da uzmu po koji gold bez provlačenja kartice i tako, koliko - toliko održavaju korak sa platišama. Oni koji žele da budu medju najboljima i ispred ostalih, oni će i ovako i onako kupovati golde a Vama prihod neće pasti.

I ja bih da predložim nekoliko stvari, ko zna, možda i za moje predloge budete imali sluha...

- Na objavama, pored taba Svi, Moja stranka i Moja vojna jedinica valjalo bi dodati i tab Moja Država.

- Treba dodati novine na Državnom nivou za Predsjednika, MoD i MoE koje bi Ministri koristili iz mandata u mandat a ne da svaki novi Predsjednik i Ministri  objavljuju članke u svojim privatnim novinama.

- U Vladu treba dodati Ministarstvo informisanja kao i novine za to mjesto.

- Dodati opciju komandantu vojne jedinice da jedinicu može podijeliti u pukove, kao i da može sam da odredi oficire za pukove.

- Dodati veliko skladiše vojnim jedinicama kojem bi pristup imali komandant, kapetan i oficiri pukova kako bi iz njega mogli da šalju opremu članovima vojne jedinice. Opremu u skladište bi slao igrač ili igrači kod kojeg se nalaze firme jedinice.

Za kraj, kratko bih se osvrnuo na današnje inovacije. Obije promjene su igrači već vidjeli na sličnim igricama. Možda ove promjene izgledaju dobro igračima koji ovu igru igraju prvi put, medjutim, gledano na duže staze, ove i slične promjene samo će uništiti igru i stvoriti još veći jaz medju igračima. Šta da očekujemo uskoro? Male i velike bombe, razne pakove za golde, ubrzivače štete i dopune energije...  Nastavite li ovako, uskoro, veoma uskoro, moto i ove igre će biti: "Buy or die".

P.S. Link za ubacivanje videa sa Youtube već dva dana ne radi. Mogli bi to popraviti kad već postoji opcija. Hvala

S poštovanjem,
http://www.upslike.net/imgdb/Vladika white-f576c0.jpg

Support

ZORANNikola RS

Comments (15)

i popust na firme i skladista bi dobro dosao.
dobri predlozi
o7
U potpunosti se slažem!
Ovo za pukove vise manje, nek bar uvedu vise kapetana. Kao i to da MoD moze da napada umesto predsednika.
Bravo
Воте
slazem se
Se slozuvam, i jas barav takvo nesto, ama nema... Se nadevam deka kje uspees da gi premislis o7
Svaka cast, slazem se sa svime Laugh Trebalo bi i da se uvede da kongresmeni biraju premijera butem glasanja i da je njemu takodje omoguceno da odobrava drzavljanstva o/
slazem se sa svim, ali je mozda bolje da daju na MU da se sagrade firme ili da mogu igraci da ih prebace ako ih vec imaju i da se tamo radi i odmah skladiste sirovine
@Gorance, valjala bi i ta opcija, slažem se.
vrlo dobro-odlično 4+
Oni koji imaju preko 60 radnika i koji imaju preko 50 firmi na nalogu znaju kako je teško to sve raditi. Zato bi trebalo uvesti na MU da mogu firme da se drže i da postoji skladište na MU nalogu. Pored toga, ideja o pukovima je okej, ali nije toliko neophodna kao ova koju sam ranije naveo.
Bravo Vladika na tekstu!