Kako trajno rešiti problem manjka golda pred popuste?

18 - Published in France - First steps in eRevollution - 5 years ago

U ne tako dalekoj prošlosti, administracija je poručila sledeće...

https://s26.postimg.org/j8y0my6lj/Screenshot_4.jpg

A toe, za one sa manjim znanjem anglijskog, znači da popusti nam stižu, i to već 7og i 8og oktobra. Verujem da je većina onih promišljenih do sada već skupila zavidnu količinu keša koju planira da uloži u infrastrukturu, no, uvek se pogodi da fali još malo, ili da svakako, nema dovoljno za ostvarenje svih snova... Stoga, evo načina kako možete doći do golda uz malo truda. 

http://image.prntscr.com/image/bb38b055c68d40e89ebbf3b8abc3a73b.png

Leto je već iza nas. Osim ako niste moj drugar Boki koji vodi devojčicu u Egipat ove godine na skupo oktobarsko letovanje, samo zato što nije stisnuo da je ženi nego će to dogodine, već razmišljate o oblačenju trenerki, popuštanju kaiša na pantalonama i duge noći uz vijanje BeHa medalja po nekim vukohebinama... Upravo ovaj period godine, plodno je tle da zeznete nekog od drugara i navučete ga da se registruje na eRevollution.

Tačno je, igra nije savršena, ali kao što sam rekao više puta u prošlosti, a da za to nisam bio plaćen, je da je ovo igra gde imam utisak da je administraciji stalo do igračke zajednice, njihovih zahteva i zabave. Stoga ću mojim ličnim hejterima i narkomanima kojima je igra kriva što su navučeni na nju pa im sve smeta da pišu o lošim aspektima vašeg truda da dovedete nekog u igru i napravite korist administraciji. 

Ja ću se posvetiti tome šta vi dobijate:I ono najbitnije: priliku da dosadne zimske dane koje ćete svakako provesti uz igru provedete uz svoje drugare i poznanike, čije će vas prisustvo naterati da izađete par puta i napolje po pivo, vidite se, odete na neki koncert, i ovu turobnu svakodnevicu osvežite totalno nebitnim, manje stresnim pričama o igrici i uspesima u njoj...

Da sve ne bude kao prazna priča, potvrdiće eksperiment koji smo nedavno sproveli Fantaban i ja, a reč je o jednom od metoda koje ću navesti u donjem delu članka. Rezultat? Ambasadorska medalja za Fanticu i mene, goldi i sledeća situacija što se tiče referala...

https://s26.postimg.org/h5nlfa6sn/xvxcxvx.jpg

Ako sam dobio vašu pažnju kod dela zašto to treba da uradite, trenutak je da pređemo na stvar zbog koje ste tu od naslova, a to je Kako najlakše da dođete do referala?

Ukoliko niste neko ko bi smarao drugare, možete to da uradite potpuno anonimno, bez trunke osećaja krivice da ćete nekome zaokupiti slobodno vreme a da za to vas okrive. Evo par predloga i kako...

Facebook

Forumi 

Youtube

Spamovanje na drugim igrama

Pristup RL medijima


Ovo su recimo samo neke od ideja koje sam naveo. Pametnijim i snalažljivijim od mene ovo će poslužiti samo kao ideja kako to zapravo izgleda, a ono što je bitno da napomenem a što sam čuvao kao poslednji argument ukoliko do sada niste bili dovoljno motivisani jeste 

AMBASADORSKA MEDALJA

koja pored toga što je nema puno ljudi u igri, što vas odvaja od ostalih random igrača i što će vas admini voleti, hm, recimo, pa skoro kao mene i Fantabana, donosi i materijalnu dobit od 50 golda. Kada tu cifru dodate na onaj trajni bonus od bar 3-4 igrača kolko je realno da nahvatate i da vam donesu dobit od 15ak golda sedmično dođemo do čiste računice da se samo zbog toga vredi potruditi.

Za uzvrat, eRevollution će biti mnogo prikladnije mesto za igranje i trošenje vašeg slobodnog vremena...

Ukoliko imate bilo kakve sugestije, primedbe, zamerke tu su komentari, a ukoliko vam se članak dopao, tu je support dugme. Članak je namenjen Balkanskom, srpsko-hrvatskom govornom području, a da ceo projekat ima internacionalni značaj govori podatak da sam isti preveo na engleski, a kolege na Grčki, Turski, Portugalski, Nemački...  i upravo oni su prvi koji će se ovenčati ambasadorskim medaljama, što još jednom govori da administracija misli na one koji žele boljitak igri.

S poštovanjem,
vaš 
Babo

Support

Comments (18)

prvi,daj tenkove
france dance
Drugi meni daj helije Cheeky
o/
Bad google trad spotted =p
jebote sunce kakav spoj franzuza i bobana jadna mili boze
Drugi-treći-četvrti bem li ga daj tenkove o/
If you give him 100e i will give 20e more Cheeky
@Ayrtiom thats because its from heart B|
i didn t found serbia on my map and i used that http://prntscr.com/as5jh2
@Claementael I cant find native french in Paris Sad
@Babo: Ha that s why! Google trad can t understand heart feeling!
un singe assis dans un char de combat principal ili ti ga seo majmun u tenak!
Que delicia de treta, cara!
Babo, your English is bad too, but I understood that you will betray TRS for 120 euro. Yeah what a great bold man you are .
Yeap, my english is also bad... Almost bad as your account, nejach xD
light stuff
I would even prefer Govedo as France CP than that dude ! However, to keep the troll going on (You know that trolling is a form of tears ? Cause you don t have anything serious to say to defend you position) i would offer you to teach Japan how to win battles ! (Even if i have a lot of respect for japanese people, like Hideyoshi !)