Schimbarea Taxelor

5 - Published in Romania - Financial analysis - 5 years ago

Nu veti vedea cu ochi buni Schimbarea Taxelor, dar este o schimbare necesara. Majoritatea tarilor au minim 5% Taxa pe Venit.

La salariul pe care il avem pe piata, 4 ron, 1% inseamna 0.04 Ron Taxe.
Cresterea Taxei pe Venit la 5% va creste veniturile Romaniei cu 500%, incasand 0.2 Ron pe Muncitor.
Este o diferenta nesemnificativa pentru jucatori, dar destul de mare pentru Romania.
Totodata vreau sa crestem si TVA pentru Paine de la 1% la 3% , la fel, o diferenta nesemnificativa pentru jucatori , dar foarte mare pentru Romania.
Acceptarea/Respingerea legilor ramane la latitudinea congresului.


Urmatoarea schimbare(ideala) ar fi schimbarea Salariului minim de la 1 la 2 RON. Ne vom dubla veniturile de la cei care lucreaza in propriile companii.
Vreau sa vad parerile voastre despre legile propuse cat si despre Salariul minim in comentarii.

Support

Comments (5)

+ Support de la mine!
Majoritatea tarilor au o cu totul alta situatie decat a noastra. Sustin cresterea salariului minim la 4 RON. Dar sa cresti celelalte taxe in conditiile in care nu producem nici pentru acoperirea consumului propriu inseamna sa scazi puterea de cumparare a cetateanului cu aproximativ 10%, la un calcul ochiometric Smile Cand vom reusi sa eliberam regiuni cu bonusuri pentru energie care sa duca la o productie echilibrata, atunci putem discuta despre cresterea taxelor, altele decat salariul minim.
Pentru productia de energie(paine) citeste Tutorialul economic. Calculul tau ochiometric este gresit. Trebuie sa calculezi doar diferenta. Taxa pe venit: De la 1 la 5% - 4% Diferenta TVA: De la 1 la 3% - 2% Diferenta Se reducere puterea de cumparare cu 6%. Este un rau necesar, dar avem nevoie de taxe pentru a avea bani de RW-uri. Sau vrei sa platesti din buzunarul tau cand se termina Gold din Trezorerie? Chiar te zgarcesti la 0.16 Ron taxa din salariul tau?
Calculul meu ochiometric este facut la fix cata energie cumperi de pe piata cu banii care iti raman din taxe, la un salariu de 4 ron. De la 26 Q1 la 23 Q1 energie (la un pret care nu mai exista ce-i drept, de 0.15 - dar probabil unde se va ajunge curand dupa ce se termina eventul de saptamana asta) este diferenta chiar mai mare de 10%. Si nu, nu ma zgarcesc la salariul meu, mai ales ca eu imi produc in proportie de 95% resursele pentru activitatea zilnica, ma gandesc la cei care sunt proaspat intrati in joc si pentru care cele 3 unitati de energie Q1 conteaza. In plus, banii din trezorerie tot din conturile noastre au ajuns acolo. Mai degraba facem cheta pentr RW cei care suntem mai vechi in joc decat sa crestem taxele si sa lovim in conturile noi.