Второ Президентско Изявление

6 - Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 5 years ago

Здравейте сънародници,

Пиша статията слагайки няколко важни акцента - вече почти свърши ден 5 от управлението ни и се чувствам длъжен да внеса светлина и отчет над дейностите ни.

1. Беше извършено печатането на валута и преди няколко часа изпратих валутата на всички вложители. Предварително трябва да се извиня за :
- Забави се приемането на закона с 12 часа поради ЛИЧНО МОЯ грешка, свързана с объркване в опцията - http://prntscr.com/aqm3ku , където реших, че щом Gold-Currency, изисква да се въведе количеството злато за печатане. Оказа се, че изисква да се въведе валутата, и после преди реакцията на админите се загуби грубо половин ден /админите реагираха напълно коректно и бързо, смисъл че им бе писано в полунощ и някъде 12 на обяд се отреагира/.
- Днес ми изкочи неотложно пътуване до Плевен поради сериозни лични поводи, които просто нямаше как да изпусна. Това забави раздаването с още няколко часа от възможното, за което се извинявам, просто наистина нямах начин.

Ето и отчет за печатането :
Бяха отпечатани точно 72000 валута за цена от 360 злато / http://prntscr.com/aqm4w0 /. От тях 226,50 злато бяха гражданско имущество, тоест 45300 валута бе гражданска собственост. Извън тях, държавната собственост валута остава в рамките на 26700 валута.
В мен лично бяха изтеглени през донейта 73290 валута /отпечатаната + събраната от данъци/. 45300 валута бяха раздадени днес тук : http://prntscr.com/aqm6pz ; закръгляме до 73300 валута (дарявам 10 валута да се закръгли), това прави държавна собственост откъм валута в мен от точно 28000 лева.

Тези пари ще се ползват за :
- Държавата ще предлага обмен от курса 1 злато = 185 лева. Това злато ще се вкарва в хазната когато се събира и съответно препечатва. 15те лева баланс спрямо цената му ще остават държавна собственост с цел да има печалба.
- Ще има държавно участие обвързано с възможностите ни икономически разбира се за трупане на запаси - храни оръжие и прочие - които могат да се окажат нужни според зависи обстановката на въстания с Гърция - когато ще се налага да се бием пряко на живот и смърт и ще е нужно да надскочим себе си дори с цената на държавни средства.

2. Беше вкаран в употреба Форума, който бе споменат и обещан в програмата ми. Адреса към него е тук - http://erevollution-bg.bulgarianforum.net/ . Участието в този Форум субсидирам лично аз самия с награди оръжия и хляб, като се изисква следното : http://prntscr.com/aqma9x и публикация във въпросната тема. Бавно и славно ще се старая да пренасям там нещата и да ги има там генерално за да се виждат от всеки заинтересован и да стоят като видима история, архив и прочие, за да може играчите да навлизат в нея и играта, а не да се надяват да попаднат на статии от миналото.

При всякакви проблеми с регистрацията там можете да ме търсите на лично с писмо или по скайп nosweat_bg

3. Продължава организацията на игрови чат - всеки е поканен, за всеки има място, единственото ограничение е да не се преминава в прекомерно вулгарен и просташки език. Всеки е поканен - винаги можете да ми пишете за информация и да ме търсите на скайп nosweat_bg

4. През изминалите дни военно България успя да постигне някои исторически успеха - първото е, че освободихме изцяло всичките си основни региони, за което огромен принос имаше и главния дипломат през изминалия мандат Vtoro Kosmato Zurno, заслужено уважение за принос трябва да получат и всички участници в кабинета на AtilaBG тогава - Sturmmann, Gavro, изобщо всеки активен играч. НАЙ-ВАЖНОТО Е, че огромен принос за стабилните ни позиции и в съюза, и на картата днес имат всички играчи, които вкарваха времето /щетите си, храната, оръжията и прочие/, както в Българските битки, така и не на последно място в битките за основните наши съюзници в този успех каквито бяха Япония, Хърватия, Унгария, и с не малък принос генерално всички членове на съюза. Това разбира се не омаловажава успеха ни като нация, нито намаля значението на Българската щета, която бе осезаема и продължава да бъде такава особено в боевете на Унгария с Грузия, които са изключително важни.

Безкрайно важен е първия ни и убеден съм не последен успех защото за пръв път България разшири земите си отвъд основните ни граници с превземането на Тракия и Егейските острови, две изключително важни победи не само от гледна точка на икономическия бонус, но и от гледна точка на престижа ни, самочувствието и името ни пред враговете, а също и пред съюзниците. България успява вмомента да поддържа напълно качествен облик на стойностен и ценен съюзник - нещо от огромна важност, за което принос има всеки играч.

Благодаря Ви, че в последните 5 дни не сме имали нито аз, нито мисля някой от нас поводи да недоволстваме и да се срамуваме, защото се представяме на много високо ниво и съм убеден, че не само можем да го поддържаме, а да надградим и затвърдим. С това поведение не виждам възможност да тръгнем отново назад, губейки нашите региони, или оставайки без спечелени такива.

НЕУСПОРИМО РАСТЕМ И СЕ РАЗВИВАМЕ!


Ето и някои важни моменти за идните дни.
1. Търсим човек с качествен фотошоп за оформяне на вестникарски символи за вестници на държавни институции, съответни техни емблеми и прочие.
2. Пуснах на вот Донейт към мен от 70 злато. Този донейт е нужен за следното - вече бяха използвани злато за държавни цели, каквито бяха въстанието във Варна /10 злато чист разход след приспадане на медала/ и МПП с Босна /5 злато от наша страна/, което дотук бе платено с лични средства. Извън тях, тепърва ще имаме бъдещи подобни неща - вероятно МПП с Парагвай, което ще ни бъде важно с цел да подпомогнем според моментите на нужда настъплението в южна америка срещу Бразилия, възможно е след време да се пускат и специфично насочени въстания включително и за да имаме боеве за ТП и прочие. Златото подобно на всяко нещо ще бъде отчитано до последната стотинка. Не се изключва при крайна нужда да се доставя храна според зависи момента.
3. Идно печатане на валута за граждани по тарифа 1 злато = 200 валута с чакане вероятно ще бъде активно след 16-17 Април.

Благодаря за отделеното време и доверие съграждани,
С безкрайно уважение и благодарност
Jus7LeTHaL

Support

AZAZEL

Comments (6)

Браво !!! Успех !!! 07
o7
o7 Вече не е необходимо да имаме и ТП поради промените True Ally table of damage www.erevollution.com/en/article/4467
o7
Браво! Само една препоръка имам - данните за приходи/разходи да са структурурани - табличка примерно. Smile o7
браво