Helikopter maxx, azaz ha saját helikoptert szeretnél.

6 - Published in Hungary - Financial analysis - 5 years ago

Sziasztok!

Eljött az ideje, hogy magam is billentyűzetet ragadjak, mégpedig egy olyan ajánlattal, ami eddig még nem volt.
Mivel van pár q1 helikopter cégem, és ennek áldásait más számára is ki tudom terjeszteni, ezért a következő ajánlatom lenne.
Anyagi lehetőségeidtől függ, hogy mennyivel tudsz hozzájárulni a projekthez, ami a következő:
A q1 heli cégeket mivel a magasabb heli cégekhez sem kell sokkal-sokkal több nyersanyag, ezért én elkezdtem átállítani q2, illetve q3 heli cégekké, amelyek piaci ára is magasabb, igaz a befektetés is.
A q1-q2 fejlesztés ára ugyanis 20 gold, ezt kellene neked biztosítani, amiért ugye vállalom az utazást full bónuszos országba, így minden nap 20db-os termeléssel számolhatunk, ehhez szükség van vasra, ami 20 db-onként 240 vasat jelent. Ha még nálam is melózol 5 HUF-ért, akkor ezért a te markodat üti 15 db q2 helikopter. Ha nem nálam, vagy nem 5HUF-os áron dolgozol nekem, akkor pedig 10 q2 helikopter üti a markod, és a 240 vasat te állod.
Bármennyi q2 helikopterre befizethetsz, csak a napi vasat kell hozzá biztosítanod.

Természetesen rendelkezésre áll a q1-q3 lehetősége is, aminek a feltételei ugyanezek, viszont a fejlesztés ára már 90 gold (20 gold a q1-q2, 70 gold a q2-q3).
A q3 nyersi igénye már 300 vas, de íme a táblázat:
http://i.imgur.com/oceiiG8.png

A legalsó sort nézd, az vonatkozik ránk szintenként.

Természetesen a q1 heli cég is rendelkezésre áll, amelynek létrehozása 10 gold, már ezzel is tudsz csatlakozni a fenti feltételekkel, ennek a nyersanyag igénye 200 vas/nap.

Extra ajánlat, ha nálam is dolgozol 5HUF-os bérért, akkor lehetőséged van a mindenkori piaci ár alatt 10%-al hozzájutni q1, q2 és q3 szintű helikopterhez is (a q2 és a q3 jelenleg még korlátozott számban érhető el csak). Pl, ha most a q1 heli piaci ára 0,04 gold, akkor 100 db ára 4 gold lenne piaci alapon, ami a 10%-os kedvezménynek hála máris 0,036 gold/db, ami 100 db esetén 3,6 gold.

Support

Comments (6)

Q2-3 lehet h dragabb de vajon el is tudod-e adni? Hiszen alig sebeznek többet mint a q1!
Egy Q3as heligyár árából 7 Q1est tudsz üzemeltetni, ráadásul erre a tipusra jóval nagyobb a kereslet is. Szerintem gondold át ezt a fejlesztés dolgot, egyelőre nem tűnik jó befektetésnek.
Az admin csökkenti a tüzeröt. A q1 hosszu tavon csak 2x lesz. Ugy mar talan megsem hülyeseg. A q3 3x a q5 marad 4x.
Már jómúltkor is bejátszották ezt, ezért gondoltam ráfejleszteni a dologra.
Tfh. Benevezek hozzad q2re es dolgozok is nalad. Akkor küldök 240 vasat es kapok 5huf+ 15db q2 helit?
Kiszallas hogyan megy? Ha kellene a betett penz? Vagy ha te unod meg vmiert es veget vetnel ennek.