Bővíti a tevékenységét az ÉVA

10 - Published in Hungary - First steps in eRevollution - 5 years ago

Üdv mindenkinek!

A kommentekből kitűnik, hogy továbbra is nehéz az aranyszerzés, és a támogatások mellett is lassan lehet edzőt, céget építeni. Gondolkodtam rajta, hogyan lehetne további segítséget nyújtani. A következőre jutottam: havi szinten szoktam aranyat venni, jelenleg a fegyvergyárat szeretném fejleszteni ( bár iszonyat összeg). Azonban ennek egy részét ( az energiavásárlás mellett) eddig is igyekeztem jótékony célra fordítani. Ebből lett az ÉVA, illetve a kórházprojekt rám eső része. 
A továbbiakban az alapítványon keresztül közvetlenül, aranyban szeretnék támogatást nyújtani. Havonta 20 aranyat ajánlok fel a rászorulóknak. Ezt lehet az edzőtám kiegészítésére is használni, a kettő együtt is igénybe vehető (illetve nem szabom feltételként, hogy ne vegye fel), de ha cégvásárláshoz/fejlesztéshez kell, akkor az is lehetséges . A minimum felvehető összeg egyelőre 5 arany, szeretnék minél több embernek segíteni, de lehet alkudni (természetesen ekkor kevesebb embernek tudok adni).
  Ezt nem visszatérítendő kölcsönnek szánom. Ha úgy állok, lehetséges, hogy bővítem a keretet, de erre nem tudok ígéretet tenni, mert nem látom a jövőt :)

Mindezek mellett továbbra is működik az ÉVA kajasegély szekciója, most, hogy a kórházprojektnek vége van, nekem is több lehetőségem van :) 

Az érdeklődők írjanak pm-et!

Aki esetleg úgy érzi, hogy támogatná a fenti kezdeményezést, szintén jelezze!


Ennyi lenne mára srácok!

Juszuf

Support

Szefes

Comments (10)

Hamarosan jelentkeznék az edző támogatásra Smile csak még min 50 aranyat össze kell szednem.
Bejelentkeznék én is támogatásra: élelmiszertermelő cégparkot építek ki épp, újonc vagyok.
Ez gyors volt Smile
Teszek hozzá a felajánláshoz én is 20 aranyat.
Nagyon köszönöm Szefes!
Ha van esetleg támogatás, akkor én is kérnék kajacég park kiépítésre valami kicsi kis segítséget Smile
A minimum felvehető összeg egyelőre 5 arany, szeretnék minél több embernek segíteni, .. Most tényleg minimum az 5 arany vagy elírás és az a maximum? Smile
: )
v+s+c
v