Q1 heligyárat mindenkinek!

12 - Published in Hungary - Financial analysis - 5 years ago

Sziasztok. Naton egy remek ajánlattal állt elő, én ezt egy kicsit továbbgondoltam.

Ahhoz, hogy valaki egy Q1 heligyárat építhessen, 1290 aranyat kell befektetnie a gazdaságba (Q5 fegyvergyár után építhető a Q1 tankgyár, illetve Q5 tankgyár után a Q1 helikopter gyár). Aki viszont eljutott idáig, az innentől kezdve 10 aranyért húzhatja fel ezeket a gyárakat, a jelenlegi bónuszkészlettel számolva pedig 20 darab helikoptert állít elő 200 nyersiért és 10 energiáért cserébe. Nem is kérdés, hogy 10 aranyért ez a legjobb befektetés.

A játékosok zömének azonban még az edzőterme sincs kiépítve, hónapok, esetleg évek is kellhetnek hozzá,mire önerőből eljutnak erre a szintre. Mi lenne, ha a kisebbek a nagyoknál üzemeltetnék ezeket a cégeket? A fegyver alapanyagot ugyanúgy elő lehetne állítani a ténylegesen saját kézben lévő cégekben is, az pedig már külön megállapodás része lehetne, hogy a heligyáros mit kér a (gyáranként 10) kiesett wellneszért cserébe (munka olcsóbb fizetésért, fegyver alapanyag nyomott áron, az előállított helikopterek egy része stb.). 20 energiaital pl. 27,3 aranyba kerül jelenleg, igy aki nagyban gondolkozna (10 gyár,15 gyár stb.), az mondjuk fizethetné ennek a századrészét naponta (gyáranként), így a heligyáros sem szenvedne veszteséget.

Ha a 0,04-es helikopter árat vesszük alapul, akkor 90 aranynak megfelelő befektetés (4 nyersanyaggyár a befektetőnél, illetve 5 heligyár az általa megbízott személynél) napi kb 2,77 aranyat hozna (a wellneszköltség levonása után). 33 nap alatt térülne meg a befektetés, közel harmadannyi idő alatt, mintha ezt a pénzt ételcégekbe fektetnénk (ott a jelenlegi bónuszainkkal 1600 wellneszt lehet termelni ennyiből). Persze ahhoz, hogy egy ilyen együttműködés hosszútávon is sikeres lehessen, kell némi bizalom a befektető részéről, a heligyárosnak pedig tisztességes játékosnak kell lennie.


http://www.dhresource.com/0x0s/f2-albu-g3-M00-96-25-rBVaHVVisfGAFrdOAAX1nIGdgTk167.jpg/q1-4ch-6-axis-channel-remote-control-helicopter.jpg
A valóságban egyébként így néz ki egy Q1 helikopter.

Mit szóltok az ötlethez? Akad olyan heligyáros, aki beszállna egy ilyen akcióba?

Jaca

Support

Comments (12)

Vote, But can t understand Laugh
Én nálam már vannak akik így befektettek. + tedd hozzá hogy még dolgozhat is az illetőnél az még 20 heli Smile Az a baj, hogy heligyárak a top sebzőknél vannak alapból. Így békeidőben jól működik, de ilyenkor sok sebzést elvesz. Esetleg össze lehet dobni egy kisebb, de megbízható embernek úgy mindenkinek lenne elég heli Smile Állami vasbánya támogatáson is gondolkoztam, mivel egyre nagyobb lesz a kereslet rá, és a külföldiek is viszik a piacunkról. Így folyamatosan elég jó haszon van rajta. A japóknál ez már működik és nagyon jól áll a gazdaságuk.
Borghese: Ezért vettem be az energiavásárlást is a cikkbe. 27,3 aranyból 200szor lehet dolgozni egy cégben, és hosszabb távon (amig a 200 munkaórát ledolgozod) a heligyárost sem éri wellneszveszteség.
Még valami: Lehet, hogy a heligyáros igy minden nap kevesebbet üthetne egy kicsivel, viszont amikor összejön a 2000 wellneszpakk ára, akkor abból már rendesen me tudja nyomni a kötelet Smile Ha kevesen fektetnek be, akkor nem is tűnik fel az a kevés kiesés. Ha meg sokan, akkor gyakrabban tudja megvenni ezt az energiát, akkor meg amiatt nem jár rosszul.
Szerintem helyes bővítés Smile Aki ilyen módon szeretne befektetni az írjon rám, aztán lehet hogy erről is írok egy cikket majd Laugh
van 250 goldom, gyárosok ajánlatát várom, hogy tudnánk mindketten jól járni....
Hat most jol elvettetek a kedvemet ettöl a jatektol! Ha ilyen szarul van ez megcsinalva, hogy aki qrva gardaz az meg gazdagabb legyen, akkor asszem megint rossz helyen jarok! Igy a harci modult is tönkreteszik, mert csak 1fele fegyverrel erdemes ütni, mert azt olcson lehet gyartani annak aki elötte rengeteg goldot beletett.
Amugy persze mindenkeppen beszallnek, amint lesz 10goldom az edzöterem utan
Amint meg lesz az edzőm, sajna ez min 1,5 hónap, akkor mindenképp beszállok!!! Smile Nyersit akár ingyen is átküldöm, ha helit kaphatok érte Smile
tehát aki eléri a q5 tank gyárat az utána korlátlan számú q1 heligyárat csinálhat ?
Igen dingo
good