Печатане на валута !

5 - Published in Bulgaria - Financial analysis - 5 years ago

Здравейте граждани,

Длъжен съм да се извиня първо, че пиша втора статия още в първия си ден, но смятам, че тази статия заслужава специално внимание, и да бъде видяна от всички.

Като Президент на държавата, както и обещах в предизборната си платформа, подемам кампанията за следното.

Всеки гражданин ще има право да си отпечата валута посредством държавната апаратура. Как ще действа това.

Стъпка 1. Изпращате дарение на злато към мен, на моя акаунт, като за краен срок давам полунощ преди 8ми Април (тоест днес и утре преди полунощ). Всяко 1.00 злато изпечатва 200.00 BGN валута.

Стъпка 2. В полунощ преди 8 Април ще вкарам изпратеното злато в хазната посредством дарение и ще активирам Закон за отпечатване на валута. Този закон ще се гласува 24 часа и съответно на следващия ден, полунощ преди 9 Април валутата ще бъде отпечатана.

Стъпка 3. Същия миг ще се пусне и закон за даряване на въпросната валута към мен, който отново ще продължи 24 часа. Веднага след това валутите ще бъдат изпратени към съответно дарилите злата играчи, в горното съотношение 1 злато = 200 валута.

Отговори на очаквани въпроси.
Въпрос 1. Ще има ли пак подобна кампания вбъдеще?
Отговор 1. Да, ще има, не мога да дам на този етап точна дата, но предполагам след 10тина дни ще има отново печатане на валута.

Въпрос 2. Защо направо не даря злато към хазната?
Отговор 2. Защото дарение към хазната не се вижда кой колко е дарил, откъде го е дарил, оттам насетне стават обърквания и неясноти.

Въпрос 3. Ами ако ни обереш, гадино долна?
Отговор 3. Основно е, че не съм крадец. Безкрайно важното - да ви обера значи че съм злоупотребил с държавен пост, подобно нещо се наказва от администрацията най-вече с перманентен бан. В подобна ситуация просто пускате един всеобщ тикет и съм ликвидиран.

Въпрос 4. Длъжен ли съм да оповестявам публично колко злато съм дал и че съм дал?
Отговор 4. Ако ми се поиска отчет, ще го дам. Няма нищо срамно и за криене в това да си печаташ валута като човек, поради каквито и да е нужди.

Въпрос 5. Защо срока е само ден и половина?
Отговор 5. Защото след толкова време статията ще потъне в историческия архив и ще падне от актуалните статии.


В общи линии това мисля са основните въпроси, но ако има допълнителни, в коментарите, ще се отговори в най-кратък срок.
За финал ПОВТАРЯМ КАТЕГОРИЧНО - ЗЛАТА ДАРЕНИ ПРЯКО В ДЪРЖАВАТА НЯМА, НЯМА ДА СЕ ОТЧИТАТ.
ВСЯКА дотация на злато към акаунта ми ще бъде запазена на скрийншот и ще се работи в абсолютно чиновническа строгост до последното злато и валутка, и по реда описан в статията.
И да, няма да ви обера.

С уважение,
Jus7LeTHaL

Support

Comments (5)

Извинявай, не съм икономист, за това може ли малко разяснение, какво печелим от това? Не вдявам хич... Sad
Практически държавата няма пряка печалба. Това е удобство и услуга към хора, които предпочитат да обменят злато към валута по възможно най-изгодната тарфиа (1 злато за 200 валута), тъй като цената на валутния пазар почти никога не е в подобно съотношение. Оттам съответно, валутата всеки я ползва по свое желание - един за заплати, втори да си купува стоки от пазара, трети за друго и така нататък
Fenabg от това ще спечелиш някой лев повече, виж как върви валутния пазар, ако имаш злато за продажба де.
Кога отворихме БКП то? трябваше да ми кажеш да си влеза в другарската партийка. ех.. се не разбрал навреме.
кое БКП?