Army of Tangra

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 06 Apr 2016 01:25 - 5

Здравейте,

Това е първото ми Президентско изявление, и съм длъжен да започна със следното, както обещах:

1. Отчет
В първия си ден като Президент заварвам следното
- Хазна от 126 злато и 415.81 валута. Към това прибавяме 5 злато от медала ми за Президент, тоест 131 злато и грубо 416 валута
- Предишния Президент каза, че за жалост от предишния мандат и изтеглените в него средства не само няма нищо, но дори е давал лични средства на чиста, персонална загуба. Което означава, че държавния ресурс е точно там, където е видим от всички - 131 злато и 415.81 валута (5 от златото е в мен от медала).

*Действие първо за днес бе обявяването на война срещу Гърция. Ако конгреса я приеме, ще се излезе с детайлна обосновка за поетото действие както към нашите, така и към Гръцките граждани. Това действие обаче и като предлагане на закона костваше 20 злато на хазната. В тази война ще имаме сигурната и стабилна подкрепа на съюза, а самата тя е пряко обвързана с нуждите ни от хранителни бонуси.

2. Организация
- Още днес, дори надявам се до часова, ще установя обещания в обръщението скайп чат, където ВСЕКИ ПОЖЕЛАЛ /без оглед партия военна група възгледи мнение и прочие/ би бил добре дошъл без никакви условия и забрани, нито пък налагане на какво и как да се говори и прочие. Единствено бих си позволил да гоня при някакво крайно непристойно поведение, заплахи за саморазправи и подобни неадекватни спрямо една игра реакции. Може да ме търсите на скайп nosweat_bg и днес, и утре, и вдругиден по всяко време на деня, когато се върна ще приемам заявките това не е проблем.

- Вече тече усилена подготовка на Форум и неговите функции. Назначен по-късно Министър на Образованието ще излезе със статия за това и съответен награден фонд и стимулиращи методи за участие там.

3. Военна ситуация
- Към момента ситуацията е следната - основен и безкрайно важен приоритет ни се явява боя при Добруджа между Унгария като защитник и Грузия като нападател. Мисля, че логиката на това, че няма как да желаем враг на северната си граница е напълно обяснима и няма нужда от детайли. Също така от Унгария имаме още утре да си вземаме регион, който е наложително за случая да не бъде под опастността да осъмне атакуван и да не може да си бием във въстанието, и вместо да имаме уреден мач да трябва да го играем с пълни сили, и да се загуби време в това региона да не е наш.

- Въстанието ни в Русе не е приоритет, и ще помоля играчите, които имат добра сила и възможност да се бият в Добруджа, оставяйки Русе като работа на по-слаби и нови играчи, които имат по-голяма нужда от медалите с ниска щета, която в Добруджа няма да окаже такова влияние, каквото на тях - общо взето това важи за играчи в диапазона под 250 сила без оръжие.

4. Призовавам всеки сериозен играч да се мобилизира и подготви за интересни напрегнати боеве и моменти. България има нужда да израстне с големи темпове и активност за да може да бъде своенравен достоен опонент и желан съюзник, тъй като видяхме какво се случи в последните близо 3 месеца, когато организацията ни куцаше и рядко имаше някой с отговорности.

Получил съм сериозен брой от гласовете, приблизително 3/4 от гласувалите са предпочели мен, за което доверие желая да изкажа огромна благодарност. Поемам отговорност на 100% за всички действия и активни ръководни решения по организиране и изпълнение на това, което бе ясно обещано в програмата ми. Време особено голямо нямам, за сметка на това желанието ми ще компенсира, надявам се и способностите.

Както споменах горе, чувствайте се напълно свободни по всяко време да ме търсите с писма, по скайп включително /nosweat_bg/. СИГУРЕН СЪМ, че няма да е трудно с малко всеотдайност от всеки от нас в рамките на един мандат да видим напълно нова България, по обединена, по-сигурна в стъпките си и правеща тези стъпки извън земята Българска. 

Един за всички, всички за България!
Заедно можем, в това съм убеден.

С уважение и благодарност за доверието,
Jus7LeTHaL

Support

Comments (5)

o7
Да нападнем Гърция като част от плановете на съюза и за отмъщение - добре, но чак пък за бонуси ... Дано да греша, но бонусите от Гърция ще са за кратко, освен някъде из пустинята да се установим. Така или иначе ще трябва да търсим бонуси от Румъния, не съм гледал, дали ни вършат работа.
o7
https://join.skype.com/hbm6FoXnkpKm това е линк към чат стаята създаде се преди 30 секунди та чака попълнения !
честито за постаSmile