Aj pa tako...

18 - Published in Serbia - Financial analysis - 5 years ago

Ni sada možda ne bih pisao članak, već odmah sa posla zalegao da spavam, da plata nije legla i da ne moram da idem do knjigovodstva da nekom ***em nane da bih dobio crkavicu za naknadu što mi mlados prolazi u trećoj smeni, umesto pred računarom, ka svakom normalnom momku. 

http://i.imgur.com/EAGAsTU.png

No bilo kako bilo, obećao sam, i potrudiću se da budem kratak, ali sadržajan, jer cenim da će neke od ovih riječi biti zlata vrijedne novom predsedniku:
 - Bolnica koju sam obećao izgrađena je i postavljena u Beogradu. Već sam rekao da je i mimo mog proračuna, njena izgradnja ubrzana jer sam kupovao sirovine od igrača iz Srbije sa marketa, iz USA i Japana. Na taj način velikih 270 000 sirovina sakupljeno jako brzo, izgrađene su 2 bolnice, a ono što je ostalo su raw firme i q4 bolnica. Moja je ideja da bolnicu dobije predsednik a da ja nastavim menadzerskim radom da proizvodim sirovine i kada skupim još 200 000, pošaljem mu ih kako bi on napravio još jednu bolnicu, rezervnu, zlu netrebalo. Ukoliko se pak proceni da bolnica treba ranije, ili predsednik ima neke druge ideje, rado ću mu izaći u susret.
http://i.imgur.com/37CQaxj.png
- MM je odrađen po Crassovoj ideje, ogromne količine valute ubrizgane su međ građane a gold doniran na državu. Uz ogroman broj MPPova koje smo obrnovili u potpisali u prethodnim danima, a jako male poreze, uspeli smo da ipak skupimo 600 golda na državu, i da u ovom trenutku, kao država, nemamo dugovanja ni prema kome. Na taj način, stanje koje predsednik zatiče daleko je bolje od onog koje smo planirali, i koje sam ja zatekao. Siguran sam da će zbog ovolike količine valute, MM sada biti stabilniji, no, to ipak nije nešto o čemu ću ja da sudim, jer od trenutka završetka ovog članka silazim sa funkcije. Ono što je bitno naglasiti, da kod mene više nema golda, ni mojih, ni državnih, tako da je s te strane stanje poravnato. 
http://i.imgur.com/tEcJ5Lt.png
 - Savez dobro funkcioniše, uz par zamerki na taktiku, no nemam im šta zameriti jer sam ih naprasno napustio zbog RL problema i nemogućnosti da se lično posvetim završetku akcija. Ono što želim da napomenem novom predsedniku jeste da: NE PADA NA SUZE ONIH KOJE NAPADA i NE POKAZUJE SAMILOST, jer ako samo pogleda PSR videće gomilu naloga koji nisu nastavili da igraju, samo iz razloga jer niko nije imao milosti za Srbiju na početku servera. Zbog tih naloga koji su otišli, ne treba da pada na priče o nebalansiranoj igri, odlascima, suzama, BBovima i slično. S druge strane, u pobedi se ne ponesi, u porazu ne ponizi. Isto tako, nek ne misli da je snaga nešto što mu daje za pravo da se bahati i zahteva mnogo, jer upravo takvim stavom Srbija je i bila obrisana. Ostavljam mu u amanet, dobre odnose sa zemljama u okruženju, i prijateljski naklonjen štit zemalja koje za svrhu imaju zaštitu nas kao svog velikog saveznika. Ako nastavi tako da se ponaša, sa poštovanjem i kao saveznik prema njima, neka ne brine za budućnost Srbije. U protivnom, eto nas opet u problemu...

http://i.imgur.com/nPeNOPH.png

Za sam kraj, želeo bih da se zahvalim svima onima koji su bili uz mene, i gajili stav prema onome što sam u ovoj, a ne u onoj igri, ili što su o meni čuli. Upravo takve priče, stavovi da je Crni ovakav il onakav, a oni prepošteni, oterao me je iz politike, a uskoro i iz ove igre. Ujedno, da se izvinim svima onima čije sam povjerenje prokockao, kojima se nisam našao na raspolaganju, jer sam bio suviše posvećen savezu i državi. 

https://cdn.psychologytoday.com/files/u693/Thank_you_small.jpg

Verujem da ću svoj mir pronaći posvećen jedinici, jer jaka i stabilna Srbija nije više mit, i bajka o kojoj sam pričao kada sam došao na funkcije. Ona je realnost, ne zbog mene samog, nego zbog vas, tebe brt, i tebe mila, koji ste verovali u mene. Sad, kada odem, i da upropastite to što smo stvorili, nije me puno briga, jer bar ćete imati za čim da žalite...

http://i.imgur.com/BTRxTtw.png

Srdačan pozdrav svim čitaocima do neke manje bitne, ili teme posvećene SSFu.

S poštovanjem,

Boban

Support

Comments (18)

Svaka ti je ko Njegoseva, al nema mene nema vote Cheeky
Hail Babo o7 Najbolji medju najboljima,jes jajara ali brilijantnog mozga LaughDD Shiro has spoken o7
o7
Crni vrati dukate!!! Svaka cast komsije, napravili ste jako kvalitetan kambek!!!
propadosmo druze Bobane....
Vuj!
o7
o/
Hvala za sve brate sto si odradio, veliko postovanje o7
Vracaj pare !!!! Smile
što mi mlados prolazi u trećoj smeni, umesto pred računarom, ka svakom normalnom momku Објаснио си неке ствари :Д
o7
O7
o/
o/ svaka cast i hvala.
mogo si naći neku bolju tetu za sliku
Ja bi 2 čizburgera, veliki pomfrtit, orandž đus i sladoled sa topingom od karamele
v