Per Shqipet e Malit

4 - Published in France - Financial analysis - 5 years ago


Pershendetje SHQIPET E MALIT.

Po e shkruj ket artikull me ju lajmeru se me ne fund, edhe ne Shqiptart kemi bo kompanit e heli q1.

Normalisht, ky synim i madh per qdo lojtar, eshte bo me ndihmen e shum lojtarve.

Une personalisht, kam ble gold nga loja. Ndersa me duhet me i falenderu lojtart qe na ndihmuan, e ata jan: Erjol me 100g. RAF me 250g (prej Gjermanis), XOPC me 50g (prej Ukraine), edhe KOSOVA me 24g, edhe SPARTACUS ALB (nobi) :D

Une jam me lokacion ne Frnace, dhe ju ftoj te gjithve qe te vini te punoni tek une, rroga do jet 1cc ne fillim.


Pra cili eshte plani?

Ne fillim, me duhet me ju kthy borgjin te huajve me interes 5%, Masanej erjolit edhe kosoves. Pra nihere do i shes te gjitha produktet. As vet nuk do luftoj me heli. Une shes edhe food gjithashtu, pra me bo gold ma shpejt. Pasi te kthehet borgji, do ndihmojme me rritjen e TG sa ma shpejt, edhe, ne fund na mbetet veq me luftu me heli. Ky plan don kohe, pra ju lus per durim dhe mbeshtetje.ENGLISH VERSION

Finally, Albanian community is with heli companies. BIG THANKS to RAF, and ERJOL, XOPC, KOSOVA, and SPARTACUS ALB.

The agreement is that by selling the products, I have to turn the gold back to the investors. And I will make sure that the deal will be respected. After that the products will be used by Albanian players, so they can contribute a little to the game as well.

Now its time for us to be a bit more organised, and grow together with the game.

Again many thanks to the investors.

With respect
The Fallen

Support

Comments (4)

votte veq moss na tradhto :/
v+s
hajde per hajer na qofte Laugh
o7