Обраћање председника

14 - Published in Serbia - Political debates and analysis - 5 years ago

http://s18.postimg.org/e10khcqvt/krstin_press_copy.png

Поздрав грађани Србије,

Извињавам се унапред зато што нисам обавештавао нацију о плановима и ситуацији у земљи, тако да ћу данас дати неке информације.

Пре свега све ове силне донације и штампање валуте. Свака штампа која се покренула, а затим донирала мени користила се за плате радницима за изградњу болнице, други део се користио за ММ, а један део и за набављање хлеба који се дели на ударима.
Са РСД смо куповали голде са маркета и самим тиме вратимо онолико колико смо штампали и притом зарадимо још голда. Тај вишак голда је ишо на куповину хлеба за ударе.
Као што можете да видите синоћ са око 90 голда на трезор је донирано 300 голда, а биће и још више у наредним данима, тако да до краја мандата има да напуним трезор голдима.

Следећа ставка је болница. Болница је завршена и биће постављена у Београју ујутру. Сутра се преселите у Београд и болница ће вам вратити 200 здравља сваког дана.
Више о завршетку болнице и о фирмама прочитаћете ујутру у чланку играча Бабо.

Ратови и НАП са Французима.

http://image.prntscr.com/image/30c5676773db4c449f508a7d3efc9aaa.png

Слабљењем односа у ЕАГЛЕ савезу  и формирање нашег савеза са Хрватском било је јасно да ће и Босна кренути нашим путем. Отпочели су преговори и уз узајамни договор, Босни су препустене регије које нама не требају у Италији, иако ће оне донети 10% бонуса, значиће нам у стратешком смислу, али и Босни у економском.

НАП са Французима. Ситуација је следећа, НАП је састављен и требала је Србија да пусти Корзику, међутим дошло је до промене плана јер су Французи помагали Албанцима и јако ударали против Србије у устанку. Следећи напад који се очекује вечерас пустићемо и већ сутра када се битка заврши покрећемо закон за мир са Французима.
Разлог прекида рата јесте тај што ћемо имати ми нови рат за већ 2 дана надам се, али отом потом.

Све у свему, до краја мандата имаћемо пун трезор голда, 15/15 ресурса, Ку 2 и 4 болницу и стабилан савез. Наша заједница је ојачала и сада можемо да водимо рат са киме год желимо :)

Толико од мене за сада, биће још један чланак на крају мандата.
Искрено Ваш,
http://s24.postimg.org/8v6n78sjp/potpis_krsta_copy.jpg
http://s28.postimg.org/6qxltdsgd/pecat_copy.jpg


Support

Comments (14)

prvi
Hajl firer o/
idemooo bolnica o/
o7 samo napred! Smile
КРСТО СТРОНК
Вучић на РТС у, Крста овде, Србија мирније спава. Али опет ставим увече сикиру иза врата.
http://prntscr.com/amth31
Pozdravljam o/
o7 Krsta za Marsala
07
o7
o/
Zasto ne napadamo Tursku?Proslo je vec tri dana od donosenja zakona NE
NE daje samo bonus DMG protiv njih u saveznickim bitkama, ako hocemo na njih mora DW zakon da se pokrene. Srbiji nije u planu da krece na Tursku. PS: POSTAVLJENA JE BOLNICA U BEOGRADU Q4 !!!