Army of Tangra

Published in Bulgaria - Political debates and analysis - 30 Mar 2016 14:47 - 6

Здравейте на драгата общност от българи,

Така, в тази кротка последно-мартенска нощ залегнах като предложен чрез импийч президент.
За мен политиката е само едно - програма = действие = отчет. Ситуацията е такава, че по думите на някои хора, мога да осъмна като най-яркия пример за първоаприлска шега. Страшно или не, факт, и ако това стане, ще приема с ч ест ебавката и ще свърша каквото мога.

Ето какво мисля че е то

1. Отчет за всяка монета похарчено държавно имущество. Икономически чисто и просто нямам понятие с какви средства се разполага, така че каквото и да кажа ще е като написано на салфетка.

2. Съюзи и подобни - имам контакти, базирани предимно на търговия. Не знам дали ще са полезни, но ситуацията е такава, че по това което виждам в пресата, почти няма какво да изгубим. Контакти се правят, утвърждават, губят, и всичко това е в реда на нещата.

3. Смея да твърдя, че в тази игра си направих добре бизнеса, на лично ниво. Който се съмнява разбира се всеки има мейл, праща ме за репорт. Това, което научих от краткия си опит в сделките е обаче просто - без играчи няма нищо. Няма икономика, няма битки, няма интрига, изобщо - няма тръпка. Тук смея да твърдя, че съм силен.
= Бесни опити за докарване на хора в играта. Независимо какъв период имам, независимо от цената и усилията.
= Три отряда, две политически партии, разделено общество, липса на опция за всеобща комуникация. Това е самоубийствено, и понеже е видно, че работите между хората са зле, ще тествам следното
== Скайп чат с място за всеки български играч. Без значение от опита му или каквото и да е. За лаф, за спам, за помагане, за общуване.
== Скайп чат за всеобщи военни заповеди.
== Копи-пействане идеята за вестник с приоритетни битки.

4. Обществен форум
Това е малко към точка 3, но е важно като и отделна точка. Обществен форум, в който да има място за отчети, дискусии, където да бъдат поместени наръчници за нови играчи, да се субсидира регистрирането в подобен форум с акурантно спрямо играта име и т.н. Създал съм към тоя момент форум с наръчници, крайно вероятно е да го преустроя. С всички детайли за един форум, подфоруми, форум за кабинет, форум за дебати, обсъждания и всичко подобно. И отчети.

Това е.
Любимата част от влизането в политика е тролнята, омразата и конспирациите.

Успех на всички

Support

Comments (6)

o7
o7
Успех , дано не ти пречат както на мен пречеха ...
ПРЕЧЕХА.. ахахахаха само ми кажи кога сме ти попречили! В началото когато искаше сам да ръководиш всичко и фейлна драстично или след като поехме цялата държава а ти беше просто поставено лице с купен медал. осъзнай се момче не ставаш за политик
vote, за вестника и на изборите Smile
Аз гласувах с НЕ щото отказа да ми даде 50 голд за гласа ми