Πολεμικό ανακοινωθέν Ημέρα 80

19 - Published in Greece - Warfare analysis - 5 years ago

http://s19.postimg.org/hniwu6o0z/president.jpg

Πολεμικό ανακοινωθέν 30 Μαρτίου 2016, Ημέρα 80

Στο πόλεμο

Μετά τη διάλυση της EAGLE βλέπουμε ένα οργανωμένο σφυροκόπημα από τη TRS σε όλες τις χώρες που αποτελούσαν το κορμό της πρώην συμμαχίας. Η Αμερική περνάει δύσκολες στιγμές, η Γαλλία πολέμησε σκληρά και τελικά κατάφερε σύμφωνο μη επίθεσης. Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στη περιοχή μας, σε εξέλιξη, μια ομαδική επίθεση ενάντια σε άλλο ένα σύμμαχο, τη Τουρκία. Ξέρω ότι πολλοί από σας ίσως να σκέφτεστε ότι οι Τούρκοι στη rl είναι αντίπαλοι και τι δουλειά έχουμε να τους υπερασπιστούμε. Πέρα από το γεγονός οτι είναι ένα παιχνίδι, οι Τούρκοι στο παιχνίδι αυτό μας συμπαραστάθηκαν σε κάθε δύσκολη μάχη. Και εμείς βέβαια σε αυτούς αλλά σε κάθε περίπτωση, μια συμμαχία δεν είναι εξίσωση. Είναι να βρίσκεσαι δίπλα στον άλλο στην ανάγκη του.
Είχαμε 2 επιλογές. Να δράσουμε ή να κάτσουμε στ αυγά μας.
Αν σφυρίζαμε αδιάφορα, μπορεί και να μη μας πείραζε κανείς. Και πάλι όμως, θα είχαμε τη ρετσινιά αυτού που στα δύσκολα κότεψε. Το χειρότερο σενάριο όμως, είναι μόλις τελειώναν από Τουρκία να ερχόντουσαν προς τα δω. Και τότε, δε θα υπήρχε κανένας να πολεμήσει μαζί μας. Ούτε φίλος, ούτε φυσικά εχθρός.
Αποφασίσαμε να δράσουμε, όντας λιγότεροι, πιο αδύναμοι, περικυκλωμένοι από αντιπαλους, διότι απλά δεν αφήνουμε τους συμμάχους μόνους στα δύσκολα. Μπορεί να πέσουμε. Κανένας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο αυτό. Αλλά δε θα σκύψουμε. Θα ξανασηκωθούμε και τότε θα έχουμε κερδίσει την εκτίμηση όλων, ότι δεν παρατήσαμε το σύμμαχο μόνο.
Πάμε πόλεμο λοιπόν, καλή δύναμη και καλές μάχες.

ο7

http://s20.postimg.org/qyvdl1zbx/2vtp9xl.pnghttp://s20.postimg.org/dj8cvlqu5/2gsefly.pngΟ Πρόεδρος της erev-Hellas
ktab

Support

GjoemenGjoemenvaggeliskerMiltiados

Comments (19)

ψηφος παμε δυνατα κ ας πεσουμε
o7
united we stand divided we fall
Μπανάνα
voted
o7
ψηφος.και αργησαμε,θα ελεγα
o7
o7
ο7
γουσταρω κι ας πεσουμε, γαμω τα μπονους και τα ολα, παμε πολεμο
ο7
Αέρααααα ..... πατέρα!
ν
o7 v
i galia kai ellada, eimaste mazi, tha kerdísoume, kai trs tha trelati/tremoun Laugh Filoi mou o7
Hey Milti Laugh You bet they will fall o7
v
Σιγά μην πολεμήσω για τα τουρκακια. Ουστ