Het Vezer Hirek

Szefes - Newspaper from Hungary -

Published in Hungary - Warfare analysis - 30 Mar 2016 02:07 - 12

http://i.imgur.com/6Ll5Brz.jpg


Kommunikációs Közlöny


Üdvözlök mindenkit!


Jelen közlöny témája egy népszavazás. A szlovák játékosok kérése, hogy részükre területet biztosítsunk.http://i.imgur.com/lreAJvZ.pngKövetkezzenek a népszavazással kapcsolatos információk. Jelen játékban elfogadott és támogatott dolog, hogy elfoglalt országok részére 1 régió biztosítanak. Értelemszerűen, amennyiben ez nem teljesül, az adott országot joggal minősítik negatívan. Egy-egy példa az adott helyzet szemléltetésére: Romániát elfoglaltuk közösen Horvátországgal, de egy régió számukra rendelkezésre áll (Southern Basarabia). Ellenpélda: Törökország hosszú időre teljesen törölte a térképről Bulgáriát, most sikerült csak az első régiót felszabadítani.

Az általunk felszabadítandó régió (Western Slovakia), bónuszvesztéssel nem jár, alapvetően nem származik hátrányunk az esetleges átadásából.

A népszavazás lényege, hogy amennyiben megkezdünk egy ilyen felszabadítást, mindenki ismerje a lépés részleteit. Ne legyen felesleges ellenütés, csak a lehetséges mértékben.


http://i.imgur.com/lreAJvZ.pngMegkérek mindenkit, hogy az itt elérhető formanyomtatványon keresztül adja le szavazatát:


Népszavazási formanyomtatványAz aktuális eredmények itt tekinthetőek meg: Népszavazási eredmények A válaszokat legkésőbb 2016.04.02-án kiértékeljük, kérem addig mindenki szavazzon!


http://i.imgur.com/lreAJvZ.pngJavasolt mindenki számára feliratkozni a kormány tagjainak újságjára, hogy időben értesülhessetek a várható új lehetőségekről és információkról.http://i.imgur.com/lreAJvZ.pngRöviden ennyi, minden kérdésre nagyon szívesen válaszolunk!
Szefes
Elnök
http://s18.postimg.org/5vj9mtghx/pecs_t.jpg
2016.03.30

Support

Somque001Somque001

Comments (12)

o7 szavaztam
Am mért nem Pozsonyt adjuk oda?
o7
say no to racism champions league edition
A feltétel, hogy mellettünk harcolnak Smile Túl kicsik ahhoz, hogy nagy terveik legyenek Sad
Nem érem el a formot Sad Másnak megy? Lehet a céges hálózat a ludas... Resource unavailable.
+1 igen szavazat.... Azt írja, hogy offline vagyok lépjek be és akkor megnyitja... őőőő... Mi vaaan???? Smile
Am mért nem Pozsonyt adjuk oda?
vote Wink
Szerintem ez nem lesz olyan hosszútávú játék, hogy ilyen dolgok sokat számítsanak. Ki kell élvezni minden egyes diadalittas percet Laugh
Good
v