Нов тренинг центар

5 - Published in Republic of Macedonia (FYROM) - First steps in eRevollution - 5 years ago

На 1ви Април ќе биде пуштен нов тренинг центар кој ќе може да го користат само играчи кои имаат помалце од 1000 Сила и секој тренинг во тој центар ќе дава 10 Сила.


http://i.imgur.com/POEhmEF.png


Не е првоаприлска шега и ова е потврдено од страна на админите во оваа статија ( http://www.erevollution.com/en/article/3932 )

Ако може суб, пишете порака враќам кога ќе видам о7

Support

ATEHTATOPOT

Comments (5)

Moze da e surova sega ali ajde ke vidime Laugh dosta ke pomogne na poslabite igraci o7
@Resident Evil да се надеваме дека не е шега
sub 11 vrati ako sakash http://www.erevollution.com/mk/newspaper/1459
@Runnern вратено s15
o7