Alianta

22 - Published in Romania - Political debates and analysis - 5 years ago

Salut romani!

Dupa cum probabil stiti, actuala Alianta din care facem parte se desfiinteaza.
As vrea sa va exprimati aici opinia in legatura cu viitorii nostri aliati.
In functie de optiunile voastre, voi organiza un vot pentru a alege prin vointa majoritatii drumul ce-l vom urma de aici inainte.
Din pacate, in opinia mea, principala noastra problema ramane nerezolvata. Ma refer aici la extrem de slaba prezenta in joc a romanilor.
Pana nu reusim un veritabil BB, ne vom zbate in mediocritate si vom depinde de toanele aliatilor sau ale inamicilor nostri.
Dar aceasta este realitatea, trebuie sa o privim in mod realist si sa mergem mai departe cu ceea ce avem la ora actuala, in speranta ca vor veni si vremuri mai bune pentru noi.
Astept comentariile voastre pe acesta tema, pentru a putea initia votul.
Voi tine cont de fiecare parere, chiar si de cele aberante, dar va indemn la seriozitate si realism.
o7!

                                                               http://s16.postimg.org/a06ozg08l/Screenshot.png

Support

gabriel93maskaltone

Comments (22)

Voi incepe chiar eu: optiunea mea este de a merge in continuare alaturi de TR. Argumente: aliat serios, in momentul de fata nu vad o posibilitate de a incheia vreun fel de intelegere cu HUN.
Brasov presedinte! E singura solutie!!
Smile) eu nu prea vad sa avem de ales, daca am fi avut macar cateva rgiuni as fi mers pe neutralitate o perioada, dar in situatia in care suntem nu avem decat sa mergem cu partea care ne ajuta sa ne recuperam teritoriile.. singura tara care ne-a aratat o oarecare deschidere este turcia .. dar nu stiu la ce ajutor putem spera, oricine asteapta sa rasplatesti vreun ajutor,iar cu dmg-ul nostru.....
Turcia pare ok, dar sa nu ne asteptam la minuni pentru ca nu oferim paroape nimic la schimb...
parerea mea de jucator nou pe aici e sa ne tinem de aliatii care ii avem si care ne vor, apoi sa incercam prin mai multe metode sa aducem jucatori noi, eu am fost invitat din alt joc asemanator si acolo daca se da vorba ca suntem cuceriti de huni vor veni sigur
Si eu aleg turcii. Stiu din alte jocuri ca ne sunt buni aliati, numai ca acolo e cam invers situatia, adica ei depind de noi :Laugh
Turcia
Ati reusit sa faceti asa incat sa ramanem apatrizi, sau mai pe intelesul unora bozgori. Dupa disipare o vom lua care-ncotro... Probabil la resetarea jocului vom avea mai mult noroc. Bafta la joc !
turcia
turcia ramane o optiune de alianta. dar pana nu facem rost de personal care sa joace nu prea avem sanse de revenire. brasov cate carduri de credit esti dispus sa sacrifici ca sa recuperezi 1 regiune nu tot teritoriu cu 30 de luptatori contra 1000 sau 2000. esti pe langa mecanica jocului daca ceri imposibilul.
Brasov, de ce acuzi ? E vina cuiva ca Romania e mai slaba ?
Va rog sa luati in calcul si faptul ca este foarte posibil sa fim stersi, indiferent de Alianta la care vom adera. Suntem o tara care nu am reusit sa aducem destui jucatori si acest lucru ne afecteaza pe toti. Uitati-va la BG, cu toate ca e pe locul 4 ca nr de jucatori (de aproape 3 ori mai multi ca noi si care dau damage dublu decat noi) si fac parte din alianta care domina jocul, sta stearsa am si uitat de cand...
Daca iar schimbam tabara pentru ca suntem stersi chiar ca nu o sa mai avem aliati, asa ca mergem mai departe cu Turcia pana va veni un moment mai potrivit pentru noi.
Dupa cum spune Florin I, exista si posibilitatea sa alegem neutralitatea, ceva in genul cum a procedat pana acum Cehia, cu aliati din ambele tabere. Dar ei pentru aceasta neutralitate au renuntat la toate regiunile, cu exceptia uneia... nu stiu daca e o solutie viabila pentru noi, dar oricum, o voi include in poll
Turcia
e slabut rau jocul asta,de ai anu prea atrage jucatori noi,asta e doar parerea mea,o7.
jocul a murit de la inceput prin faptul ca nu a adus nimic nou
a adus in fiecare saptamana cate un alt joc pe langa Smile unu mai stupid ca altul. la ultimul cer bani si pentru itemii din joculetul paralel cu jocul Smile)))
Asta inseamna ca romanii sunt mai destepti ca altii ca nu dau banii pe prostii. Cu exceptia noastra! Laugh
cred ca e bine sa tinem aproape de turcia acum
Turcia, bineînțeles!
Buna ideea de a anunta pe Erepublik ca ne toaca ungurii aiciSmile