Δελτίο τύπου Ημέρα 76

6 - Published in Greece - Political debates and analysis - 5 years ago

http://s19.postimg.org/hniwu6o0z/president.jpg

Δελτίο τύπου 26 Μαρτίου 2016, Ημέρα 76

H erev-Greece εκτός συμμαχίας-διάλυση της E.A.G.L.E

Σε χθεσινή συνάντηση που πργματοποιήθηκε στο κανάλι της συμμαχίας, αποφασίστηκε κατόπιν ψηφοφορίας η διάλυση της E.A.G.L.E από την πλειοψηφία (7 έναντι 4 και 2 αποχές από τα 13 μέλη). Η erev-Greece ήταν υπέρ της διάλυσης της συμμαχίας μιας και όλη η κατάσταση δεν έβγαζε πραγματικά πουθενά, με συνεχείς αποχωρήσεις μελών, γκρίνια, πολλαπλά μέτωπα και μια διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των υφιστάμενων συμμαχιών πάνω από 3 προς 1. Θεωρούμε ότι η διάλυση και η πιθανή αναδιανομή των χωρών σε νέες συμμαχίες θα αλλάξει το χάρτη και θα μπορέσουμε να μετάσχουμε σε ένα πιο βιώσιμο σχήμα. Μέχρι τότε θα μείνουμε δίπλα σε παραδοσιακούς σύμμαχους και ανθρώπους που θέλουμε να συνεχίσουμε μελλοντικά μαζί.
Είναι βέβαιο ότι η TRS δε πρόκειται να χαριστεί ούτε καν σε μεμονομένες χώρες και με τη τακτική της αγέλης, πρώην μέλη της E.A.G.L.E θα έχουν πρόβλημα ακόμα και επιβίωσης. Είναι επίσης σίγουρο ότι αυτό δε θα κρατήσει για πολύ διότι η συμμαχία αυτή αποτελείται από αντικρουόμενα συμφέροντα, χώρες με μεγάλη διαφορετικότητα στη αντίληψη των πραγμάτων, που το μόνο που τους ένωνε ήταν η επιθυμία να πολεμήσουν την EAGLE. Ουσιαστικά λοιπόν αυτό που κάναμε, είναι να τραβήξουμε το κόκκινο πανί από τα μάτια του ταύρου. Μπορεί να είναι ακόμα μανιασμένος, αλλά λείπει ο στόχος.
Μέχρι λοιπόν να δούμε πως θα περπατήσουν τα πράγματα και πως θα επαναδημιουργήσουμε ισχυρή συμμαχία για να μετέχουμε, θα παρακαλούσα όλους σας να ακολουθείτε τα Battle Orders που θα ξεκινήσουν να εκδίδονται ώστε το damage μας να παραμένει επικεντρωμένο και αποτελεσματικό.

http://s20.postimg.org/qyvdl1zbx/2vtp9xl.pnghttp://s20.postimg.org/dj8cvlqu5/2gsefly.png


Υπάρχει νέο irc κανάλι για την eGreece, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ
Στο κανάλι αυτό μπορείτε να ρωτήστε ότι απορία μπορεί να έχετε πάνω στο παιχνίδι, να συντονίζουμε τις επιθέσεις μας στα τελευταία λεπτά των μαχών ή απλά να κάνουμε τη παρέα μας και να γνωριστούμε καλύτερα.
Το επίσημο forum της eGreece βρίσκεται εδώ. Καλό θα ήταν να εγγραφείτε όλοι εκεί μιας και είναι το δεύτερο σπίτι μας, να συζητήσουμε πράγματα που λόγω αδυναμίας επικοινωνίας στο παιχνίδι, δε μπορούμε να κάνουμε εδώ.

Ο Πρόεδρος της erev-Greece
ktab

Support

Comments (6)

-ν- ο/
o7
ψηφισθέν
Τι μπούρδες
ο7
Απαλλαγειτε από τις εμμονές και τους loser συνοδοιπόρους σας και προωθηστε με διαφανεια ένα πρόγραμμα στήριξης και παροχών σε Έλληνες παικτες ώστε να αναπτύξουμε τα account μας. Όμορφα, σωστά, νοικοκυρεμενα. Άντε μπας και καταφέρετε κάτι ουσιώδες γιατί ως τώρα από αποτυχία σε αποτυχία βαδιζετε. Φιλικά Χάρος