Corleone News

Published in Albania - First steps in eRevollution - 24 Mar 2016 06:42 - 1

Pershendetje te Nderuar Qyteteare te eRevollution.

Un sonte kam bere disa avatare te cilet ishin ne eRepublik.Jane Avatare te vjetra por me keto avatare ne do te tregojm gucimin se kush jemi ne.
Nuk e dime ende se a na kane braktisur aleatet e EAGLE Alliances.

Por ne duhet te luftojme per te drejtat tona,Nese jemi te Bashkuar Do ta fitojm Qellimin tone.Do ti marim tokat qe na vjedhi Serbet.
Ne do jemi ata qe do luftojm me nder per Shqiperine.

Nje Thenie e arte nga Njesia e vjeter Albanian Army ne eRepublik eshte Bashkimi Ben Fuqine
Nese dhe ne bejme Bashkimin tone ateher Serbet do te frigohen,Besoni qe do te fitojm edhe pa aleat.Ne Nuk duam tradhetar ne mesin tone.Kjo eshte Artikuli im i fundit ketu!
Hail Te gjithe Trojet Shqipetare si ne Maqedoni si ne Shqiperi si ne Kosove si ne Mal te Zi si ne Cameri.

Ju lutem Merni Avataret e ILLYRIANS!

http://i.imgur.com/MCStzhr.jpg
http://i.imgur.com/QRviyOX.jpg
http://i.imgur.com/mYuKkRa.jpg
http://i.imgur.com/bDM9Zwz.jpg
http://i.imgur.com/rBcxQYt.jpg
http://i.imgur.com/PbH5JaV.jpg
http://i.imgur.com/6uRJIRM.jpg
http://i.imgur.com/z5Fw0VJ.jpg
http://i.imgur.com/j9rb09S.jpg
http://i.imgur.com/K9a2gC9.jpg

Support

Comments (1)

mir shume